twitter
rss

Ένα μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα στήθηκε σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας, στην καθιερωμένη γιορτή που οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας.

Από νωρίς το πρωί, οι μασκαρεμένοι μαθητές μας κατέκλυσαν το χώρο του σχολείου γεμίζοντάς τον χρώματα, κέφι, ζωντάνια και πολύ φαντασία.

Υπέροχες αποκριάτικες φορεσιές, μασκαρέματα με ζωηρή φαντασία, θέματα επιλεγμένα τόσο από το κλασσικό αποκριάτικο ρεπερτόριο όσο και από την σημερινή επικαιρότητα, συνέθεσαν ένα πολύχρωμο πάζλ και έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο σχολείο μας.

Οι μουσικές επιλογές του γνωστού dj Gi@nnis ξεσήκωσαν το κοινό, μικροί και μεγάλοι δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν τις τελευταίες χορευτικές επιτυχίες ενώ δεν έλειπαν και οι «παραγγελιές» των αγαπημένων προτιμήσεων των παιδιών.

Φυσικά το επίκεντρο του γλεντιού ήταν το γαϊτανάκι και οι παραδοσιακοί χοροί της αποκριάς όπου όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθοδηγούμενα με μαεστρία και κέφι από τη μοναδική και ακούραστη  δασκάλα – γυμνάστρια μας κ. Βαρβάρα Συλαιδοπούλου.

Για όλα τα παιδιά υπήρχαν κεράσματα, σοκολάτες, μπισκότα και χυμοί προσφορά της εταιρείας «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ» όπου για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα μας με τις ευγενικές χορηγίες της, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Όπως είχαμε ανακοινώσει στη γιορτή μας έγινε και διαγωνισμός της καλύτερης χειροποίητης αποκριάτικης φορεσιάς. Η κριτική μας επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τους δασκάλους των Σαββατιάτικων δραστηριοτήτων των παιδιών κ.κ. Αλέξανδρο Κατσώρα, Βιργινία Κλάψη και Ολυμπία Παγουλάτου αυτή τη φορά τα βρήκαν μπαστούνια.

Ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολο το έργο τους. Τι να πρωτοδιαλέξουν από τις ευφάνταστες επιλογές των παιδιών; Όλες οι φορεσιές άξιζαν βραβείο, όλα τα παιδιά είχαν βάλει τα δυνατά τους και πραγματικά είχαν εντυπωσιάσει.

Τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, η επιτροπή μας έδωσε το 3ο βραβείο σε μια «χελώνα», το 2ο βραβείο στην «Πίπη την φακιδομύτη» και το μεγάλο 1ο βραβείο στον «σκουπιδότοπο», μια ευφάνταστη δημιουργία με ένα έντονο οικολογικό μήνυμα.

Αργά το μεσημέρι, κουρασμένοι αλλά και πλήρως ευχαριστημένοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, να διασκεδάσουμε ξανά έτσι όπως εμείς ξέρουμε και κάνουμε κάθε χρόνο, να διασκεδάσουμε αποκριάτικα !!!


Φωτογραφίες από τη σημερινή μας γιορτή, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ…  οι οποίες είναι όλες ελεύθερες να τις κατεβάσετε ή να τις τυπώσετε από το σπίτι σας.


2 comments :

  1. Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα για το υπεροχο παρτυ που γινεται καθε χρονο στο σχολειο μας κατα την διαρκεια της αποκριας.Η μονη ενσταση εμενα και πολλων αλλων γονιων ειναι ο αγαπητος φιλος που επαιζε μουσικη.Ουτε αποκριατικα τραγουδια εβαλε ουτε στο πνευμα της σχολικης γιορτης ητανε.Μαλλον νομιζε οτι δουλευε βραδυ στο μαγαζι....Επειδη τα ιδια εκανε και το περασμενο καλοκαιρι καλο θα ηταν στην επομενη γιορτη να μεινει στο μαγαζι που δουλευει.Συγχαρητηρια και παλι για την γιορτη!!!

  1. Το πάρτι για άλλη μια φορά ήταν υπέροχο και πώς να μην είναι όταν συμμετέχουν τόσο υπέροχα και κεφάτα παιδιά. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Δημοσίευση σχολίου