twitter
rss

Με μια ξεχωριστή γιορτή τιμήθηκε το έπος του ’40 τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στο σχολείο μας.

Με την έναρξη της γιορτής στο προαύλιο, η διευθύντρια του σχολείου μας κ. Λιόλιου ανακοίνωσε στους μαθητές, τους σημαιοφόρους, τους παραστάτες και τους μαθητές για την κατάθεση των στεφάνων, που θα εκπροσωπούν το σχολείο μας για όλη τη χρονιά.

Σημειώνουμε ότι οι παραπάνω μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, επιλέχθηκαν κατόπιν κλήρωσης από τους αριστεύσαντες της περσινής χρονιάς σύμφωνα με τις οδηγίες και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.

Στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων παρακολουθήσαμε μια υπέροχη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές της Δ΄ τάξης με τη βοήθεια των δασκάλων τους.

Όλο το χρονικό του πολέμου, ο άνισος αλλά νικηφόρος πόλεμος στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας, οι ηρωικές στιγμές που έζησε το Έθνος, η Γερμανική κατοχή, η Εθνική Αντίσταση και τελικά η απελευθέρωση, ζωντάνεψαν μέσα από τους ρόλους, τα ποιήματα και τα υπέροχα τραγούδια που με ξεχωριστό πάθος και ταλέντο απόδωσαν τα παιδιά.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους μαθητές όσο και στις δασκάλες και το δάσκαλό τους που τους καθοδήγησαν με δεξιοτεχνία και ευαισθησία.

Μετά το τέλος της γιορτής, κατατέθηκε στεφάνι στο ηρώο της περιοχής μας.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις και τη γιορτή του σχολείου μας, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου