twitter
rss



Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Απριλίου το 11ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργάνωσε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Ν. Φιλαδέλφειας με τη συμμετοχή πάνω από 30 σχολείων και 200 μαθητών από όλη την Αθήνα.


Το σχολείο μας, πάντα παρών σε κάθε μεγάλη σκακιστική εκδήλωση, εκπροσωπήθηκε με τους πιο κάτω μαθητές μας:

Πατσό Αντώνη

Ζησιμόπουλο Νίκο

Πατσό Αλέξη

Χάσικο Χρήστο

Αργύρη Άγγελο

Ζησιμόπουλο Θάνο

Ντε Τζιόρτζιο Πέτρο

Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν συνολικά 2 αργυρά μετάλλια με τους Χάσικο Χρήστο στην κατηγορία Γ΄ Δημοτικού και Αργύρη Άγγελο στην κατηγορία Ε΄ Δημοτικού, ενώ  και όλοι οι υπόλοιπο παίκτες μας, πλασαρίστηκαν σε πολύ υψηλές θέσεις στις κατηγορίες τους.


Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι στο σχολείο μας η δουλειά που γίνεται στο τμήμα σκακιού του συλλόγου μας είναι υποδειγματική. Οι συνεχόμενες διακρίσεις, τα μετάλλια, οι αδιάκοπες προσκλήσεις για συμμετοχή σε αγώνες που δεχόμαστε, αποδεικνύουν περίτρανα την ξεχωριστή θέση που κατέχει το σχολείο μας στα σκακιστικά σχολικά δρώμενα.

Ο δάσκαλος των παιδιών κ. Γιάννης Παπαδημητρίου χτίζει σιγά και μεθοδικά τους αυριανούς πρωταθλητές, καθοδηγεί υποδειγματικά τα παιδιά στους αγώνες, τα αγκαλιάζει με τη φροντίδα και την προσοχή του και – τι πιο φυσικό – αυτά του το ανταποδίδουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον Σκακιστικό Όμιλο Ν. Φιλαδέλφειας για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου