twitter
rss



Σε μια λιτή όσο και συγκινητική τελετή, βραβεύτηκαν σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου οι μαθητές που διακρίθηκαν στον 11ο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που έγινε κατά το σχολικό έτος 2016-2017.
 
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το Δ.Σ. και τα μέλη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  υποδέχθηκαν τους διακριθέντες μαθητές και τις οικογένειές τους και τους απέμειναν τιμητικούς επαίνους για την επιτυχία τους.

Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι πρώτοι μαθητές των – περσινών – Ε και Στ τάξεων:

Λίτος Κωνσταντίνος
Σιάμος Ευθύμης
Γιακουμή Ειρήνη
Ζησιμόπουλος Θάνος
Ρίζου Τάνια

Σε μια εποχή που τόσο έχει αμφισβητηθεί η προσπάθεια για αριστεία και η επιβράβευση της επιτυχίας και της διάκρισης, θεωρούμε ότι είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες όπως της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που εδώ και 100 χρόνια προάγει την επιστήμη των μαθηματικών και ωθεί τα παιδιά να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη μέσα από το μαθηματικό παιχνίδι.

Εμείς ως γονείς θέλουμε να συγχαρούμε κατ΄ αρχήν όλα τα παιδιά του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παραπάνω μαθητές που πρώτευσαν στα τμήματά τους.

Ευχόμαστε η ζωή τους να είναι γεμάτη από βραβεία και διακρίσεις αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους προς κάθε κατεύθυνση !




0 comments :

Δημοσίευση σχολίου