twitter
rss


Με πολύ μεγάλη επιτυχία κι συμμετοχή πλήθος κόσμου, έγινε η κοπή της πίττας και ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2018 στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Πάμε τσίπουρο-Πάμε καφενείο» στην Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία του συλλόγου μας, φέτος η κοπή της πίτας μας να συνοδευτεί και από ένα γνήσιο Ελληνικό γλέντι, με μουσική, χορό καλό φαγητό και άφθονο κρασί και τσίπουρο. Η ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή των γονέων, των παιδιών αλλά και των φίλων του συλλόγου μας, έδειξε για άλλη και φορά τη δύναμη του σχολείου μας, τη στήριξη στην σχολική μας κοινότητα, την αλληλεγγύη και το θετικό πνεύμα που διέπει όλους μας.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία τόσο του διευθυντή του σχολείου μας με την πολυπληθή και καλοπροαίρετη παρέα του όσο και των παλαιοτέρων μελών του συλλόγου μας που μπορεί μεν τα παιδιά τους τώρα να φοιτούν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η καρδιά τους όμως παραμένει στην πρώτη τους αγάπη, στο δημοτικό σχολείο που τους γέμισε με τόσες γλυκές αναμνήσεις.

Ήταν μια εκδήλωση που ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι σεμνά και ταπεινά με την κοπή της πίτας μας από τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ.Πατσό, και την μικρή – όπως αποδείχθηκε από την τεράστια ζήτηση- λαχειοφόρο αγορά με τα μεγάλα δώρα, αλλά τελείωσε αργά το απόγευμα μέσα σε ένα κρεσέντο χορού, κεφιού και γνήσιας Ελληνικής διασκέδασης !

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ζαχαροπλαστείο Στέφανος (Αγ.Ζώνης 74) για την ευγενική χορηγία της νόστιμης βασιλόπιτας που γευτήκαν όλοι οι  παρευρισκόμενοι, αλλά και σε όλους τους χορηγούς που τόσο πολύ βοήθησαν το σύλλογο μας, προσφέροντας πλήθος δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά μας:

Doctors' Hospital, Αστροφεγγιά, Μουσικές Διαδρομές, Κομμωτήριο GR , Joli Coffee HouseSypoLtd.Din Vas, Aurora Salmon, Κομμωτήριο So Social

Να μην ξεχάσουμε φυσικά και το μεγάλο μας δώρο ένα ταξίδι στην Σαντορίνη για 4 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις προσφορά του Anemos House και ένα γεύμα στο εστιατόριο Take a Wok, που συνόδευε το φλουρί της βασιλόπιτας και το κέρδισαν φίλοι του συλλόγου μας, που βρέθηκαν κοντά μας.


Ήταν μια εκδήλωση που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό. Μια μεγάλη παρέα που γέμισε ασφυκτικά ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της περιοχής μας, μια παρέα που διασκέδασε, χόρεψε, γλέντησε και έδειξε πως το μυστικό της επιτυχίας, η δύναμη που υπερνικά κάθε δυσκολία και εμπόδιο, είναι μόνο η καλή διάθεση, η πίστη πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους !

Περισσότερε φωτογραφίες από την εκδήλωση, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου