twitter
rss



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας διοργάνωσε το αποκριάτικο πάρτυ με καλεσμένους όλους τους μαθητές του σχολείου μας μαζί με τις οικογένειές τους.


Από νωρίς το προαύλιο του σχολείου γέμισε με χρώμα και γέλια. Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες μας χάρισαν την τρέλα και το κέφι τους. 

Δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί της αποκριάς, με το γαϊτανάκι, τα κουκιά, το πιπέρι και όλους του μίμικους χορούς που δίνουν και το στίγμα των ημερών.

Ευφάνταστες και εντυπωσιακές μεταμφιέσεις μας εντυπωσίασαν, κάνοντας δύσκολη την επιλογή της καλύτερης φορεσιάς από την κριτική μας επιτροπή. Βραβεύθηκαν τέσσερις αποκριάτικες μεταμφιέσεις.

Ήταν ένα πετυχημένο πάρτυ που τα είχε όλα, ακόμα και κεράσματα και χυμούς για όλα τα παιδιά προσφορά του συλλόγου μας.




Μετά το τέλος της εκδήλωσης μια μεγάλη ομάδα γονέων αλλά και παιδιών παρέμειναν για το σκούπισμα του προαυλίου, και  όλη η δουλειά έγινε εξαιρετικά ευχάριστα και γρήγορα!

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθησαν και βοήθησαν στη γιορτή μας και ιδιαίτερα την γυμνάστρια του σχολείου μας κα. Βαρβάρα Συλαϊδοπούλου καθώς και τη δασκάλα παραδοσιακών χορών κα. Βιργινία Κλάψη για το σχεδιασμό και την παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος που παρακολουθήσαμε και να ευχηθεί σε όλους:


Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά για όλους και καλή Σαρακοστή
..και του χρόνου !!


Περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή μας μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.
Αν θέλετε, μπορείτε να εμπλουτίσετε το άλμπουμ αυτό και με τις δικές σας φωτογραφίες!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου