twitter
rss

Το σχολείο μας συμμετέχει στο 1ο Μεγάλο Σχολικό Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών που διοργανώνει η εταιρεία ΑΦΗΣ, σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη. Στόχος του διαγωνισμού είναι είναι η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης της σχολικής κοινότητας και  το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των παιδιών για ένα καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον!

Συγκεντρώστε στο σπίτι σας όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας, και «οι κυνηγοί» του σχολείου μας θα αναλάβουν να τις μεταφέρουν στον κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου… 

Όσο μεγαλύτερο βάρος χρησιμοποιημένων μπαταριών συλλέξουμε μέχρι τις 15 Απριλίου 2022 που λήγει ο διαγωνισμός, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού. Βοηθήστε μας να τα διεκδικήσουμε!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε πού καταλήγουν οι μπαταρίες όταν δεν ανακυκλώνονται.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με τίτλο: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ-ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ: «ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΦΗΣ» στον παρακάτω υπερσύνδεσμο: 

https://www.afis-kinigoi.gr

Προτρέψτε και βοηθήστε τα παιδιά σας για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ώστε να έχει το σχολείο μας τη μέγιστη δυνατή επιτυχία, τόσο σε άυλο (στάσεις ζωής-αξίες)  όσο και υλικό επίπεδο.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου