twitter
rss

Ο αθλητικός σύλλογος Νίκη Αθηνών που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, μας έστειλε ένα μήνυμα με τις ειδικές τιμές που προσφέρει για τα παιδιά του σχολείου μας που επιθυμούν να εγγραφούν στις ομάδες του.

  • Για το καλοκαιρινό camp, όποιο παιδί από το σχολείο σας πάρει μέρος στην καλοκαιρινή μας κατασκήνωση, θα έχει τις μειωμένες τιμές που θα έχουν και όλα τα μέλη του συλλόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες ας καλέσουν στα εξής τηλέφωνα : 210-8623072 / 6980083966.
  • Για τα υπόλοιπα αθλήματα, κάθε παιδί του σχολείου σας θα έχει έκπτωση 10% για τους πρώτους 6 μήνες της δραστηριότητας του σε όποιο άθλημα επιλέξει να συμμετάσχει.
  • Τέλος, ο σύλλογος θα λειτουργήσει δωρεάν καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ με το πέρας της σχολικής χρονιάς και ως το τέλος του Ιουλίου, κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαβ/κα. Όποιο παιδί από 10 ετών και πάνω επιθυμεί να συμμετάσχει την καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ, ας επικοινωνήσει στα παραπάνω τηλέφωνα για να δηλώσει τις ώρες κ τις μέρες που θα τον ενδιέφεραν έως τις 14 Ιουνίου

Περισσότερα για τον σύλλογο μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ…

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου