twitter
rss

Σε παλαιότερη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. του συλλόγου μας με τον σύλλογο των διδασκόντων, είχε εκφραστεί η ανάγκη κατασκευής μιας βιβλιοθήκης προκειμένου να φιλοξενήσει, φυλάξει και αναδείξει το πλούσιο υλικό που έχει το σχολείο μας σε βιβλία, χάρτες και εποπτικά μέσα.

Ο μόνος τρόπος για να κατασκευαστεί άμεσα ήταν η οικονομική ενίσχυση από το σύλλογό μας, του οποίου όμως τα οικονομικά του είναι πενιχρά, μιας και η μόνη πηγή εσόδων του, είναι οι συνδρομές των μελών του, δηλαδή οι δικές σας, στη αρχή κάθε χρονιάς.

Σκεφθήκαμε λοιπόν να κάνουμε μια λαχειοφόρο αγορά, με πολύ ελκυστικά δώρα, και τα έσοδα από την πώληση των λαχνών να τα διαθέσουμε για την κατασκευή της βιβλιοθήκης που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.

Η τιμή του κάθε λαχνού είναι μόλις 1€ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε καθημερινά έξω από το σχολείο την πρωινή ώρα προσέλευσης των μαθητών, από τα μέλη του συλλόγου στις δραστηριότητες του Σαββάτου καθώς και από τον φούρνο που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο μας.

Η κλήρωση θα γίνει στην καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου μας στο χώρο του σχολείου την 
Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 8.00μμ.

Είμαστε σίγουροι πως με την δική σας βοήθεια,  με το δικό σας έμπρακτο παράδειγμα αλληλεγγύης που τόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας και κυρίως τα παιδιά μας, η βιβλιοθήκη μας σύντομα θα κοσμεί τον χώρο του σχολείου μας.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου