twitter
rss

Καθώς πλησιάζουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο σύλλογός μας θα διοργανώσει ένα πρωτότυπο και πολύ «γλυκό» Bazaar με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διαθέσουμε σε οικογένειες και συλλόγους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για δύο Σάββατα , στις 7 και στις 14 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου που γίνονται οι δραστηριότητες του συλλόγου μας, θα σας περιμένουν τα πιο γλυκά κέικ, οι πιο ευφάνταστες γλυκές δημιουργίες και μια ποικιλία από ζεστούς καφέδες και ροφήματα.

Οι δυο βασικές διαφορές που υπάρχουν είναι :
1.    Όλες τις γευστικές απολαύσεως θα τις έχετε φτιάξει εσείς…!!!

2.    Θα πρέπει να πληρώσετε για να τις γευτείτε… !!!

Καλούμε όλες τις μαμάδες – ή και τους μπαμπάδες – που υπερηφανεύονται για το κέικ τους, για το γλυκό τους, τη μηλόπιτα ή ακόμα και για κάποια αλμυρή πρόταση, να βάλουν τα δυνατά τους, να το φουρνίσουν σπίτι τους και να μας το προσφέρουν με όλη τους την αγάπη….
Εμείς θα αναλάβουμε να το «πουλήσουμε» κομμάτι, κομμάτι σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που έρχονται τα Σάββατα στο σχολείο μας.

Η τιμή, τιμή δεν έχει …. δεν θα υπάρχει  καθορισμένη τιμή πώλησης. Εσείς διαλέγετε το γλυκό που σας κίνησε την περιέργεια και γαργάλισε τους αισθητήρες του ουρανίσκου σας, το συνοδεύετε  με ένα ζεστό εσπρέσο ή καπουτσίνο , κερνάτε και τους φίλους σας ή τα παιδιά σας και μας πληρώνετε…. όσο θέλετε !!!
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την καλύτερη μαμά – ζαχαροπλάστισσα και φυσικά να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για τη φιλανθρωπική μας δράση.

Δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του Συλλόγου μας ή στείλτε μας mail εδώ, ενημερώνοντας μας πιο Σάββατο από τα δύο σας βολεύει καλύτερα.
Θέλουμε τη συμμετοχή όλων σας, εκτός του ότι... τρώμε πολύ, το κέικ σας θα γίνει μια χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας και παιδιά που θα τα «γλυκάνετε» με έναν ξεχωριστό τρόπο.

 

 

2 comments :

  1. Μπράβο πολύ καλή ιδέα, φαντάζομαι αν θέλει να φτιάξει κάποιο κέικ και καμιά «παλιά» μαμά να είναι ευπρόσδεκτο.

  1. Με μεγάλη μας χαρά !!!

    Είναι ευπρόσδεκτοι στη δράση μας, όχι μόνο οι παλιές μαμάδες αλλά και οι γιαγιάδες που μπορεί να μας ταξιδέψουν με κάποια παλιά παραδοσιακή συνταγή του τόπου τους.

    Ξεσκονίστε τις παλιές συνταγές σας, πάρτε τηλέφωνο τη μαμά ή τη γιαγιά στο χωριό, φτιάξε ακόμα και ένα γλυκό της πατρίδας σας , εάν κατάγεστε από κάποια ξένη χώρα και φέρτε το σε εμάς..

    Θα το πληρώσουμε ακριβά..!!!!

Δημοσίευση σχολίου