twitter
rss

Υπάρχουν στιγμές που η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αισιόδοξη προσδοκία.

Υπάρχουν στιγμές που η συμμετοχή, η θετική διάθεση, η καλοπροαίρετη κίνηση, η αυθόρμητη προσέγγιση έρχονται  και τσακίζουν  την αδιαφορία, τον εγωισμό και τον Μιθριδατισμό.

Τέλος υπάρχουν στιγμές που η κούραση, η απογοήτευση και το άγχος εξαφανίζονται από το αποτέλεσμα που δικαιώνει κάθε ελπίδα.

Όλα αυτά τα βιώσαμε σήμερα στο σχολείο μας.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του Cake Bazaar, που ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο και ολοκληρώθηκε σήμερα, τα παιδιά μας διδάχθηκαν από τους ίδιους τους γονείς τους το πιο σημαντικό μάθημα. Αυτό της αλληλεγγύης, της υποστήριξης, της συμμετοχής.

Όταν ξεκινήσαμε να οργανώσουμε αυτή την εκδήλωση με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την επιτυχία και τη συμμετοχή που θα είχε.

Για δυο συνεχόμενα Σάββατα γονείς, μαμάδες, γιαγιάδες, ακόμα και μπαμπάδες έφτιαξαν το καλύτερο γλυκό τους, το στόλισαν με την αγάπη τους και το πρόσφεραν στο Σύλλογο ώστε να το πουλήσει και τα έσοδα να τα διαθέσει σε μερικούς λίγο πιο άτυχους συνανθρώπους μας.

Ήταν τόσο πετυχημένες οι συνταγές και οι εμπνεύσεις τους που όχι μόνο δεν έμεινε ούτε ψίχουλο στις πιατέλες αλλά και το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα 500 € !!!


Πέρα από τα γλυκά, ήρθαν κοντά μας γονείς και μας πρόσφεραν φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου στα Πατήσια, τρόφιμα συσκευασμένα μέσω των εταιρειών που εργάζονται ακόμα και  δύο καινούριες σόμπες, οι οποίες έχουν ήδη διατεθεί σε αντίστοιχες οικογένειες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα και οικογένειες εκτός σχολείου που πληροφορήθηκαν τη δράση μας, συμμετείχαν με το δικό τους συγκινητικό τρόπο, καθώς και η εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ» που μας πρόσφερε τους υπέροχους καφέδες και τα πακέτα με τα τρόφιμα.

Μέσα από τις σελίδες του blog μας το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να σας ευχαριστήσει έναν-έναν προσωπικά για τη μεγαλειώδη συμμετοχή σας, και να σας διαβεβαιώσει ότι στο μέτρο των δικών μας μεγεθών δεν θα αφήσουμε καμία οικογένεια, κανένα παιδί, που δεν χαρεί το ίδιο με τα δικά μας τα φετινά Χριστούγεννα.

Φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..




2 comments :

  1. Μπράβο πρόεδρε για την ιδέα σου!
    Συγχαρητήρια και στον υπόλοιπο σύλλογο καθώς και στον κόσμο που συμμετείχε και βοήθησε, ηθικά αλλά και υλικά .

  1. Τι ωραία γλυκά βλέπω!Μπράβο σε όλους!Ελπίζουμε να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!

Δημοσίευση σχολίου