twitter
rss

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο  Σύλλογός μας έκοψε σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο χώρο του σχολείου.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αντώνης Ζησιμόπουλος, αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την παρουσία και τη συνεχή στήριξή τους σε όλα τα δρώμενα του Συλλόγου μας, έκοψε την πίτα ευχόμενος Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργική διάθεση.

Η γλυκιά τυχερή  που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η κ. Δήμητρα Φωλιά όπου εκτός από το όμορφο αναμνηστικό που συνόδευε το φλουρί, κέρδισε και τις ευχές όλων μας να είναι πάντα τυχερή και ευτυχισμένη μαζί με την οικογένεια της.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης στήθηκε ένα μικρό γλεντάκι με μεζεδάκια, κρασάκι και γνήσια Κρητική τσικουδιά, κέρασμα του προέδρου μας για την ονομαστική εορτή τόσο τη δική του όσο και του γιου του

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου κόπηκαν βασιλόπιτες σε όλες τις τάξεις του σχολείου, καθώς και στο Σύλλογο Διδασκόντων, με όμορφα αναμνηστικά δώρα για τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί, προσφορά του Συλλόγου μας.

Μέσα από τις σελίδες του blog μας, θέλουμε για ακόμα μια φορά να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλους σας, με την ελπίδα και την προσδοκία ή χρονιά που μόλις ήρθε να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έφυγε.

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο ΣΤΕΦΑΝΟΣ και τον Στέφανο Βουτσελά για την ευγενική χορηγία της πίτας του Συλλόγου μας.





1 comments :

  1. Και του χρόνου!

Δημοσίευση σχολίου