twitter
rss

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με επιμέλεια του Συλλόγου μας, εκδόθηκαν τα ετήσια αναμνηστικά ημερολόγια μαζί με σετ φωτογραφιών για όλους τους μαθητές του σχολείου μας, τα οποία και μοιράστηκαν χθες σε όλα τα παιδιά.

Το θέμα που επιλέχθηκε για φέτος ήταν ένα φόντο παλαιάς τάξης, μια εικόνα που φέρνει νοσταλγικές αναμνήσεις στους γονείς και πιστεύουμε ότι αρέσει πολύ και στα παιδιά.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ομαδική φωτογραφία με όλους τους μαθητές κάθε τάξης, καθώς και μια σειρά φωτογραφιών πορτραίτο και ταυτότητας.

Τέλος το σετ ολοκληρώνεται με ένα όμορφο διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε παιδί. Κουτί με μαγικά κόλπα για τις μικρές τάξεις και κατασκευές οριγκάμι για τις μεγαλύτερες.

Η τιμή του πακέτου είναι η ίδια με πέρσι στα 10€, παρακαλούμε όλους τους γονείς που επιθυμούν να κρατήσουν το σετ, να φροντίσουν έγκαιρα να στείλουν τα χρήματα στις δασκάλες των τάξεων.


Υπενθυμίζουμε ότι η αγορά του πακέτου είναι προαιρετική, όσοι δεν επιθυμούν να το κρατήσουν παρακαλούμε να το επιστρέψουν στις δασκάλες των τάξεων ή στα μέλη του Συλλόγου μας.
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου