twitter
rss

Με ένα ξέφρενο γλέντι γιορτάσαμε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 τις αποκριές στο σχολείο μας, με ένα ανεπανάληπτο πάρτι που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο. 

Από νωρίς το πρωί, το σχολείο μας γέμισε με μικρούς και μεγάλους μασκαράδες γεμάτους κέφι, ζωντάνια και τρελή αποκριάτικη διάθεση.

Με τη μουσική υποστήριξη του γνωστού D.J. Giannis ξεσηκώθηκαν μικροί και μεγάλοι σε ένα ατέλειωτο χορό με εναλλαγές μοντέρνου και παραδοσιακού ρεπερτορίου.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του χορού μας ήταν το γεγονός ότι κοντά μας βρέθηκαν και αρκετοί πρώην μαθητές του σχολείου μας, παιδιά του φοιτούν στο Γυμνάσιο, που δεν ξεχνούν την πρώτη τους αγάπη, το δημοτικό τους σχολείο και δεν χάνουν ευκαιρία να ξαναγυρίσουν και να γλεντήσουν μαζί του.

Φυσικά ξεχωριστή εικόνα ήταν οι παραδοσιακοί σκωπτικοί χοροί της αποκριάς, το γαϊτανάκι αλλά και ένα απρόσμενο γαμήλιο γλέντι !


 Μια νύφη και ένας γαμπρός επέλεξαν το σχολείο μας για να κάνουν το γλέντι του γάμου τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και δέχθηκαν ευχές από όλους μας για βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους !!!

Στο διαγωνισμό της καλύτερης αποκριάτικης φορεσιάς με δυσκολία η κριτική επιτροπή κατάφερε να ξεχωρίσει τις τρείς καλύτερες. Η προσπάθεια όλων των παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από αξιέπαινη, οι φορεσιές όλων των παιδιών άξιζαν βραβείο.

Τελικά μια μαθήτρια από τα περασμένα χρόνια, ένα γλυκό ζαχαρωτό και ένας αξιαγάπητος παραδοσιακός παππούς κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Ο Σύλλογός μας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ» που για ακόμα μια φορά βρέθηκε κοντά μας και στήριξε την εκδήλωσή μας, προσφέροντας τις σοκολάτες και τους χυμούς που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν: η δασκάλα των χορών του Συλλόγου μας κα. Βιργινία Κλάψη για την παρουσίαση των σκωπτικών χορών της αποκριάς αλλά και η γυμνάστρια του σχολείου μας κα. Βαρβάρα Συλαιδοπούλου για το γαϊτανάκι που ετοίμασε με τους μαθητές της.


Ευχόμαστε σε όλους σας, μικρούς και μεγάλους, Χρόνια Πολλά, καλή Σαρακοστή με υγεία και χαρά, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά..


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου