twitter
rss

Ένα ακόμα διασχολικό τουρνουά φιλίας μπάσκετ και βόλεϊ διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2015, στα γήπεδα των 11ου και 63ου δημοτικών σχολείων Αθηνών.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος  με την ομάδα μπάσκετ Ε΄και Στ΄τάξης του Συλλόγου μας καθώς και από την ομάδα βόλεϊ και αγωνίσθηκε σε ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα στις αντίστοιχες ομάδες των 11ου και 63ου δημοτικών σχολείων.

Μέσα σε ένα εξαιρετικό αθλητικό και αγωνιστικό κλίμα, τα παιδιά όλων των σχολείων έπαιξαν  με πάθος και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ενθουσιασμός, ευγενής άμιλλα, υποδειγματικό fair play από τους παίκτες, χαρούμενη και φιλική διάθεση από τους γονείς και θεατές, αλλά και ρεσιτάλ διαιτησίας από τον διαιτητή και προπονητική για σεμινάριο από τον προπονητή μας, έδειξαν περίτρανα πως όταν θέλουμε ο αθλητισμό ενώνει, δημιουργεί φιλίες και χτίζει χαρακτήρες.

Οι ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες, οι πραγματικοί νικητές ήταν τα ίδια τα παιδιά όλων των σχολείων, που χάρηκαν, αγωνίστηκαν με όμορφο τρόπο και τελικά μας έκαναν όλους υπερήφανους!

Εκτός των αθλητών μας, θερμά συγχαρητήρια οφείλουμε, στον εμπνευστή και ψυχή αυτού του τουρνουά που διεξάγεται χρόνια τώρα, στον ακούραστο γυμναστή μας κ. Αλέξανδρο Κατσώρα, στους Συλλόγους Γονέων των 11ου και 63ου δημοτικών σχολείων για τη ζεστή φιλοξενίας τους και την άψογη διοργάνωση των αγώνων αλλά και στον κ. Κώστα Πατσό για την πολύτιμη βοήθεια του στην αγωνιστική καθοδήγηση των ομάδων μας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήστε εδώ

 

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου