twitter
rss


Κλέβω τον τίτλο αυτό από την ανάρτηση που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια, μετά από το πρώτο παζάρι βιβλίων που είχε διοργανωθεί στο σχολείο μας από τον σύλλογο γονέων, γιατί πιστεύω πως εκφράζει με ακρίβεια αυτό που έγινε και εχτές. 

Οι γονείς μέλη του συλλόγου μας πρόσφεραν πολλούς και διάφορους τίτλους παραμυθιών, βοηθημάτων, μυθιστορημάτων, οι οποίοι ταξινομήθηκαν σε πάγκους στο προαύλιο του σχολείου και διατέθηκαν σε συμβολικές τιμές στα μέλη μας. Τα βιβλία αυτά  κέντρισαν το ενδιαφέρον και ενθουσίασαν παιδιά και μεγάλους και μέχρι το μεσημέρι οι περισσότεροι τίτλοι είχαν αποκτήσει καινούριους αναγνώστες που  μάλιστα έσπευσαν να απολαύσουν τα καινούρια τους βιβλία επί τόπου.


Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το παζάρι μας, θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου και του συλλόγου μας, καλύπτοντας έξοδα και κόστη που απαιτούνται κάθε φορά για τη μέγιστη αξιοποίηση των σχολικών δυνατοτήτων. Σύντομα να περιμένετε όμορφες εκπλήξεις.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας προσφέροντας ή αγοράζοντας βιβλία και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τέτοιου είδους δράσεις θα τις επαναλάβουμε ξανά. 





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου