twitter
rss

Με ένα γλυκό, νόστιμο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο υποδέχθηκε ο σύλλογός μας την εορταστική περίοδο και φέτος στο σχολείο μας.

Το Σάββατο το πρωί με το καθιερωμένο μας πια, cake bazaar απολαύσαμε μοναδικές γλυκιές  δημιουργίες των γονιών που με χαρά προσέφεραν στο σύλλογό μας.

Μέσα σε μια γιορτινή, ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα, γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και απολαύσουν γλυκά και κεράσματα που είχαν κατακλύσει τον γιορτινό μπουφέ μας, αλλά και καφεδάκια για τους γονείς. 


Δεν έλειπε φυσικά και η Χριστουγεννιάτικη χορευτική παρουσίαση με τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος που μας παρουσίασαν την εορταστική χορογραφία που ετοίμασαν με τη δασκάλα τους κα. Βιργινία Κλάψη.

Το εορταστικό μας διήμερο έκλεισε την Κυριακή το απόγευμα με την προβολή δύο ταινιών, στο πλαίσιο της κινηματογραφικής μας λέσχης: «Merry Madagascar και Εγώ ο Απαισιότατος 3». 
Μια Χριστουγεννιάτικη ταινία μικρού μήκους και μια τελευταίας προβολής που την απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που το απολαύσαμε όλοι, βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά ανάμεσα σε φίλους, σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα στο σχολείο μας, συνεργαστήκαμε άψογα μεταξύ μας και καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας μια πετυχημένη διοργάνωση για τα μέλη του συλλόγου μας και για όλα τα παιδιά του σχολείου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας για την συγκινητική διάθεση προσφοράς που σας διακρίνει, που παρευρεθήκατε, συμμετείχατε  και προσφέρατε όλα αυτά τα απίθανα γλυκά αλλά και τον χρόνο σας για την πραγματοποίηση της γιορτής μας. 




Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.




 Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και χαρά !
SaveSave

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου