twitter
rss


Με ένα κεφάτο πάρτι γιορτάστηκε και φέτος στο σχολείο μας η Αποκριά.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας διοργάνωσε το αποκριάτικο γλέντι με καλεσμένους όλους τους μαθητές του σχολείου μας μαζί με τις οικογένειές τους.


 Από νωρίς το πρωί, οι μικροί μασκαράδες κατέκλυσαν την αυλή του σχολείου και το γέμισαν με το κέφι τους, την τρέλα τους και τις πολύχρωμες φορεσιές τους. Η φαντασία των παιδιών, αλλά και των μεγάλων, δεν είχε όριο και παρέλασαν από μπροστά μας μάγισσες, αστυνόμοι, φαντάσματα, νυχτερίδες, πριγκίπισσες, μικρές κυρίες και ο Ψαλιδοχέρης!

Ξέφρενος χορός με μοντέρνους και δυνατούς ρυθμούς από τα deck του dj μας, αλλά  και οι παραδοσιακοί χοροί της αποκριάς, με το γαϊτανάκι, τα κουκιά, το πιπέρι και όλους του σκωπτικούς χορούς που δίνουν και το στίγμα των ημερών.

Ήταν ένα πετυχημένο πάρτυ που τα είχε όλα, ακόμα και κεράσματα και χυμούς για όλα τα παιδιά προσφορά του συλλόγου μας και της εταιρείας «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ» που κάθε χρόνο στηρίζει τις εκδηλώσεις μας.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθησαν σήμερα στη γιορτή μας και ιδιαίτερα την γυμνάστρια του σχολείου μας κα. Βαρβάρα Συλαϊδοπούλου καθώς και τη δασκάλα παραδοσιακών χορών κα. Βιργινία Κλάψη για το σχεδιασμό και την παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος που παρακολουθήσαμε και να ευχηθεί σε όλους:


Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά για όλους και καλή Σαρακοστή
..και του χρόνου !!



Περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή μας μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ
Αν θέλετε, μπορείτε να εμπλουτίσετε το άλμπουμ αυτό και με τις δικές σας φωτογραφίες!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου