twitter
rss

Αγαπητοί γονείς,
η γυμνάστριά μας κα. Βαρβάρα Συλαϊδοπούλου μας έφερε σε επαφή με τους αθλητές του χάντμπολ κους. Σπύρο Μπαλωμένο και Νίκο Σαμαρά, οι οποίοι με σκοπό την διάδοση του αθλήματος της χειροσφαίρισης και της ανάπτυξης φυσικής δραστηριότητας των παιδιών, προτείνουν στον Σύλλογο γονέων του 46 Δημοτικού Σχολείου το παρακάτω πρόγραμμα:

Ένα εργαστήριο εκμάθησης αθλητικών δράσεων σχετικό με το άθλημα της  Χειροσφαίρισης στον χώρο του σχολείου. Οι προπονήσεις θα έχουν, κατά  κύριο λόγο, στόχο την γνωριμία με το άθλημα μέσα από το παιχνίδι, την συνεργασία και την κοινωνικοποίηση και θα πραγματοποιούνται από τους διακεκριμένους αθλητές Χειροσφαίρισης Σπύρο Μπαλωμένο και Νίκο Σαμαρά, οι οποίοι είναι προπονητές του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και καθηγητές φυσικής αγωγής.
Θα πραγματοποιηθούν 16 προπονήσεις στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, μετά το πέρας των μαθημάτων για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
Η διαθεσιμότητά των προπονητών είναι τις Παρασκευές 16.00-17.30 και αφορά παιδιά Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξης.


Παρακαλούμε να δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν στο email του συλλόγου την επιθυμία σας να ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα στο σχολείο μας καθώς και την διαθεσιμότητά σας για να μοιραστούν οι ώρες παρουσίας των γονέων στο σχολείο, μια και η δραστηριότητα θα λαμβάνει χώρα μετά το πέρας των μαθημάτων.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου