twitter
rss


Με πολύ μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Μαΐου, η ημερήσια εκδρομή του συλλόγου μας στο αθλητικό κέντρο Πάρνηθα.


Η συμμετοχή  ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και χρειάστηκαν τελικά τρία μεγάλα πούλμαν για να μπορέσουμε να μεταφερθούμε στο αθλητικό κέντρο Πάρνηθας που ήταν και ο τελικός προορισμός μας.

Φτάσαμε νωρίς το πρωί, και αμέσως όλα τα παιδιά ξεχύθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του για κάθε είδους παιχνίδι και οι μικρότεροι φίλοι μας στα παιχνίδια του λούνα πάρκ, στον παιδότοπο ή στα συγκρουόμενα. Όλο το αθλητικό κέντρο γέμισε από χαρούμενες φωνές, ζωντάνια και ενέργεια.

Εμείς οι μεγαλύτεροι αφού απολαύσαμε ένα αναζωογονητικό καφεδάκι στην καφετέρια του κέντρου,  αποφασίσαμε να κάνουμε μια πεζοπορία στο βουνό και να επισκεφθούμε το κοντινό μοναστήρι της Γέννησης της Θεοτόκου. Ο περίπατος μέσα στο βουνό ήταν υπέροχος και το μοναστήρι κατανυκτικό και άψογα διατηρημένο, πνιγμένο στα λουλούδια και στην άγρια φύση.

Η γρήγορη επιστροφή όμως ήταν επιβεβλημένη γιατί μας περίμεναν τα μπάρμπεκιου για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος. Σύντομα όλες οι εγκαταστάσεις καλύφθηκαν από ένα πυκνό σύννεφο καπνού και τσίκνας. Συγκεντρωμένοι στις τραπεζαρίες που βρίσκονταν ακριβώς μπροστά από τις ψησταριές όλοι οι γονείς, απολάμβαναν τα τσιπουράκια ή τις μπυρίτσες τους όση ώρα απίστευτες ποσότητες από κάθε είδους κρέατος ψήνονταν  επάνω στις σχάρες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο ο σύλλογος μας είχε προμηθευτεί 150 σουβλάκια τα οποία τα έψησε και τα πρόσφερε σε παιδιά και γονείς. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το μεσημέρι με πεντανόστιμο φρεσκοψημένο φαγητό, ποτό, όμορφη παρέα, πειράγματα, γέλια και ξέγνοιαστη διάθεση.   


Το απογευματάκι βρήκε μικρούς και μεγάλους, στο μεγάλο γήπεδο του κέντρου, σε έναν πρωτοποριακό και τρομερά διασκεδαστικό αγώνα αυτοσχέδιων ποδηλάτων όπου μπαμπάδες και παιδιά έπαιζαν αντιστρέφοντας τους ρόλους τους !

Η επιστροφή στην Αθήνα μας βρήκε όλους γλυκά κουρασμένους και απόλυτα ευχαριστημένους από μια εξόχως όμορφη, διασκεδαστική και πλούσια ημέρα που περάσαμε με τους φίλους και τα παιδιά μας.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή μας, για την καλή τους διάθεση, για την άψογη συνεργασία τους, για τη ζωντάνια, τη θετική ενέργεια που έφεραν μαζί τους. Πάνω απ όλα όμως για τη μαζική τους προσέλευση, για το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν σε κάθε κατεύθυνση, ότι το γονεικό κίνημα στο σχολείο μας είναι δυνατό και μαζίκό, ότι είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που συναντάμε. Η μοίρα αυτού του σχολείου είναι να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω !
Και του χρόνου !


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου