twitter
rss


Έφτασε η στιγμή να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες που επιμελείται ο σύλλογός μας κάθε εβδομάδα στον χώρο του σχολείου μας.

Η γνωστή, δυνατή ομάδα έμπειρων δασκάλων, προπονητών και ειδικευμένων παιδαγωγών βρίσκεται κοντά μας καθοδηγώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους και να απασχοληθούν δημιουργικά.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν γνωρίζοντας και εμβαθύνοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες.


Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας θα καταρτιστεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, με βάση πάντα τις συμμετοχές και τις δυνατότητες των παιδιών να παρακολουθήσουν όσες περισσότερες δραστηριότητες επιθυμούν. Θα ξεκινήσουμε παίρνοντας ως βάση το περσινό πρόγραμμα.




Την έναρξη για φέτος θα την κάνει η πιο νέα μας δραστηριότητα, το χάντμπολ.
Ο Νίκος Σαμαράς θα προπονεί τα παιδιά κάθε Πέμπτη απόγευμα 16.30 - 18.00 στο συναρπαστικό άθλημα της χειροσφαίρισης, ξεκινώντας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ξεκινούν όλες υπόλοιπες δραστηριότητες από τις 9.30 έως τις 13.30.



Στο σκάκι λειτουργούν δύο τμήματα, το πρωινό (9.30 με 10.30) απευθύνεται κυρίως στους πιο έμπειρους και προχωρημένους παίκτες μας. Σ'αυτό θα αναλύονται περισσότερο προπονητικές τακτικές και αγωνιστικές ασκήσεις. Στο δεύτερο τμήμα (10.30 με 11.15) που απευθύνεται κυρίως στους αρχάριους παίκτες και στις μικρότερες ηλικίες, θα δοθεί περισσότερο έμφαση στην εκμάθηση του παιχνιδιού και στους βασικούς κανόνες του. Ο προπονητής των παιδιών Γιάννης Παπαδημητρίου είναι η εγγύηση για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά.



Η θεατρική μας ομάδα είμαστε σίγουροι πως θα μας συγκινήσει!  Μια προσέγγιση από καρδιάς στην τέχνη του θεάτρου, δουλεμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια, από την Ολυμπία Παγουλάτου. Από τις έως τώρα εγγραφές φαίνεται πως θα λειτουργήσουν δύο τμήματα. Τα μικρότερα παιδιά 9.30-10.30 και τα μεγαλύτερα 10.30-11.30.

Μπάσκετ και Βόλεϊ. Τα δύο δημοφιλή αθλήματα υπάρχουν όλες τις ώρες στην αυλή μας. Ξεκινάμε στις 9.30 έως τις 10.30 με βόλεϊ και συνεχίζουμε με μπάσκετ έως τις 13.30 με τμήματα χωρισμένα ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, την ηλικία και την τάξη τους. Ο προπονητής των παιδιών Αλέξανδρος Κατσώρας είναι έτοιμος να καθοδηγήσει τα παιδιά μας να αγαπήσουν τα σπορ και την ευγενή άμιλα.



Στους  χορούς, η δασκάλα των παιδιών Βιργινία Κλάψη έχει καταφέρει με ένα μοναδικό τρόπο να συνδυάσει την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τους μοντέρνους χορούς και να μας παρουσιάζει κάθε χρονιά ένα αποτέλεσμα που εκπλήσσει.  
Ελπίζουμε να συνεχιστεί και φέτος το τμήμα ενηλίκων στις 9.30 με 10.30!



Η έμπειρη καθηγήτρια μουσικής και γνωστή τραγουδοποιός Ελένη Φειδάκη, συνεχίζει φέτος για δεύτερη χρονιά τη διδασκαλία της κλασικής κιθάρας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή για να είναι λειτουργικά και θα σχηματιστούν ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, το επίπεδό τους και την ηλικία τους. Μέχρι στιγμής γίνονται 3 ωριαία τμήματα, από τις 10.30 έως τις 13.30.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου