twitter
rss


Με ξεχωριστή λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και το έπος του ’40 στο σχολείο μας την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

Oι μαθητές της Δ΄ τάξης με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων τους παρουσίασαν μια όμορφη γιορτή που εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους με την εξαιρετική επιλογή των κειμένων, των ποιημάτων και των τραγουδιών.



Μετά το τέλος της εκδήλωσης, το άγημα της σημαίας μας συνόδευσε τους μαθητές για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων της περιοχής μας.

Σήμερα ανήμερα της εορτής, οι μαθητές με τη σημαία μας παρήλασαν στην μεγάλη μαθητική παρέλαση στον Σύνταγμα ενώπιον εκπροσώπων της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας καθώς επίσης και πλήθους κόσμου. Την μαθητική παρέλαση της Αθήνας φέτος κόσμησε με την παρουσία της και τα εκπληκτικά εμβατήριά της η "Παλαιά" Φιλαρμονική Κερκύρας, παρελαύνοντας πολύ κοντά στο σχολείο μας.






Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις τους σχολείου μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά τους, στους εκπαιδευτικούς που τα βοήθησαν και τα καθοδήγησαν καθώς και στους μαθητές της σημαίας και του στεφάνου, συγχαρητήρια για την άξια εκπροσώπηση του σχολείου μας στη μαθητική παρέλαση.




Μπορείτε να δείτε αλλά και να ανεβάσετε φωτογραφίες εδώ





.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου