twitter
rss



Μετά την Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή του σχολείου και του εκθέσαμε τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από την ΓΣ  σε επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Συζητήσαμε εκτενώς το θέμα της σίτισης για το οποίο δεν υπήρξε συμφωνία. Παρ' όλα αυτά ο κύριος Φρεζάδος αποδέχθηκε το αίτημα μας να αναγνώσει στον σύλλογο διδασκόντων την επιστολή μας για να γνωρίσουν οι δάσκαλοι την άποψη των γονέων και να εκτιμηθεί η συμμετοχή του σχολείου μας του χρόνου και πάλι στο πρόγραμμα της σίτισης, εάν αυτό καταστεί δυνατόν. Στη συνέχεια εκθέσαμε στον Διευθυντή του σχολείου τις προτάσεις μας για την ανάγκη να γίνεται ζέσταμα στο φαγητό των παιδιών και προτείναμε οι εκπαιδευτικοί του ολοήμερου να καθοδηγούν αν γίνεται τα παιδιά στην χρήση του φούρνου για να μπορούν αυτόνομα να ζεσταίνουν το φαγητό τους αν το επιθυμούν.

Οι απαντήσεις που λάβαμε στα θέματα της επιστολής είναι οι παρακάτω:

1. Για την σίτιση λάβαμε ως απάντηση την πράξη απόφασης του συλλόγου διδασκόντων που μπορείτε να δείτε εδώ.
2. Για το θέμα του ζεστού φαγητού η απάντηση περιλαμβάνεται εδώ.
2. Η θέση της καθαρίστριας του σχολείου θα αναπληρωθεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, με ωράριο 12.00 - 16.00.
3. Οι τουαλέτες καθαρίστηκαν με ειδικό προϊόν και επίσης τα καζανάκια αφήθηκαν ανοιχτά και οι δυσάρεστες οσμές έχουν εκλείψει. Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την εξέλιξη.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου