twitter
rss

 Με ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι   🎉🎉🎈🎊🎊🎈🎈🎉🎉 που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, το Σάββατο 18/02 γιορτάσαμε φέτος όλοι μαζί την Αποκριά. 

Το πάρτι που διοργανώθηκε με πολλή αγάπη ❤ και κέφι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!! 

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές.. με ευφάνταστες φορεσιές 👘🦺👑🎩  πλημμύρισαν με χρώματα το σχολείο και μας χάρισαν στιγμές γέλιου, χορού και ξεγνοιασιάς. Τον ρυθμό τον έδωσε ο dj με τις μουσικές του επιλογές να ξεσηκώνουν τους πάντες για χορό. 

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην αγαπημένη μας γυμνάστρια την κα Βαρβάρα που  παρουσίασε με τα παιδιά μας παραδοσιακούς χορούς και με την συμβολή της έκτης μας στήθηκε γαϊτανάκι δημιουργώντας ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 


Στο πάρτι βραβεύσαμε τις αγαπημένες μας φορεσιές με τα τυχερά παιδιά να κερδίζουν μπλουζάκια του συλλόγου. Επίσης ευχαριστούμε εκείνους που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο μας και συγχαίρουμε τους τυχερούς που τα κέρδισαν 🎁🎁. Στην  γιορτή με φροντίδα του συλλόγου προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά χυμοί και σοκοφρέτες κλείνοντας με την πιο γλυκιά γεύση μια υπέροχη ηλιόλουστη αποκριάτικη μέρα για όλους.

Στο τέλος να ευχαριστήσουμε για την μικρή συμμετοχή αλλά τόσο πολύτιμη από γονείς και παιδιά που βοήθησαν με το καθάρισμα ώστε το σχολείο μας να παραδοθεί πάλι καθαρό καθώς και την Διεύθυνση του σχολείου και τους δασκάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.



Σαν σύλλογος υποσχόμαστε πολλές τέτοιες στιγμές στο μέλλον και ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο αποκριάς και καλό τριήμερο 🎉🎉🎈🎈🎊

Περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή μας μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.
Αν θέλετε, μπορείτε να εμπλουτίσετε το άλμπουμ αυτό και με τις δικές σας φωτογραφίες!



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου