twitter
rss


Λίγο πριν το κουδούνι χτυπήσει τελευταία φορά για την σχολική χρονιά 2022-2023 ο Σύλλογος μας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο Summer party.  Την Παρασκευή, στις 9/6/23, στις 19.00 το απόγευμα το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε με τα χαρούμενα πρόσωπα παιδιών, γονιών και δασκάλων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας για να γιορτάσουμε μία χρονιά που τελείωσε χωρίς απρόοπτα. 

Η βραδιά αυτή τα είχε όλα... είχε dj που έδινε τον ρυθμό με μουσικές επιλογές που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους....., είχε χειροποίητο σουβλάκι απευθείας από το barbecue που στήθηκε στο σχολείο για αυτόν το σκοπό ...., είχε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς.... , είχε συγκίνηση  με τα ενθύμια που δόθηκαν για την αποφοίτηση της ΣΤ'. 



Περάσαμε υπέροχα και σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.


Ευχαριστούμε τους μαθητές γιατί χωρίς αυτούς δεν υπήρχε λόγος να γίνει η γιορτή,  ευχαριστούμε τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα μας.


Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φετινούς μας εθελοντές στο ψήσιμο και στο service,  η βοήθεια τους πολύτιμη.


Στο τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή μας τον κ.Μάκη Φρεζάδο που και φέτος μας τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε ιδιαίτερο χαιρετισμό αφού του χρόνου δεν θα τον έχουμε μαζί μας. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε απο καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνταξιοδότηση. Ευχαριστούμε και την νέα μας Διευθύντρια την κα Ματίνα Δρακοπούλου που είχε την ευγενή καλοσύνη να παρευρεθεί στην γιορτή μας, να απευθύνει χαιρετισμό και μας έδωσε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της και υποσχόμαστε ότι ο Σύλλογος μας θα είναι στο πλάι της να στηρίζει και να υποστηρίζει το έργο της για το καλό των παιδιών μας.



Να είστε ολοι καλά!! Καλά αποτελέσματα στα παιδιά μας!! Καλό καλοκαίρι!!


Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου