twitter
rss

Από την αρχή της δημιουργίας  του blog μας, επισημάναμε την ανάγκη της δικής σας συμμετοχής στη λειτουργία του,

Blogging σημαίνει διάλογος
.
Αναζητούμε τις απόψεις σας, θέλουμε τις ιδέες σας, θα μας κάνει καλύτερους η κριτική σας. Όλα αυτά όμως μέσα σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας και αξιοπρέπειας.

Είμαστε Σύλλογος Γονέων μαθητών Δημοτικού Σχολείου, που με περίσσια ανιδιοτέλεια αφιερώνουμε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας, στη συλλογική αυτή προσπάθεια της αρωγής της εκπαιδευτικής λειτουργίας του σχολείου μας.

Δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτά, σχόλια προσβλητικά, συκοφαντικά, ή ακόμα και προσωπικές επιθέσεις που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Αποδεχόμαστε την ανωνυμία στα σχόλια σας, αρκεί αυτά να είναι σχετικά με το θέμα της ανάρτησης και να διακρίνονται από ευπρέπεια και τεκμηρίωση.

Το Blog του Συλλόγου δεν είναι ιδιοκτησία μερικών μελών του Δ.Σ. Είναι δικό σας, είναι το βήμα που έχετε για να ενημερωθείτε, να εκφραστείτε, να μοιράσετε τις ιδέες ή τις γνώσεις σας.

Ας το προστατεύσουμε όλοι…


¨Ο διαχειριστής του blog¨

13 comments :

  1. ΧΟΡΟΙ,ΘΕΑΤΡΟ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ.ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ........

  1. Αγαπητέ φίλε/φίλη…

    Από το σχόλιο σας συμπεραίνω ότι, ή δεν ανήκετε στο σχολείο μας ή είστε γονέας μαθητή/τριας της Α’ Τάξης και δεν έχετε ακόμα σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για τον σύλλογο και το σχολείο μας

    Σας προτρέπω να ανατρέξετε τις σελίδες του blog μας για να διαπιστώσετε ότι τόσο ο Σύλλογός μας οργανώνει με τεράστια επιτυχία μαθήματα χορού, θεάτρου, σκάκι, αθλοπαιδιών κλπ όσο και το σχολείο το ίδιο με τις δασκάλες του στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του ρόλου.

    Επιγραμματικά σας αναφέρω ότι μόνο κατά την περσινή χρονιά, τα παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα που επιμελήθηκαν οι δασκάλες τους (Οδοιπορικό στην Ήπειρο και στους χορούς της, προγραμματισμός επίσκεψης στη Λυρική Σκηνή, έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας των ίδιων των παιδιών, Χορωδία με παραδοσιακά τραγούδια από τη Β΄ Τάξη, Θεατρικό από τον «Μικρό Νικόλα» στα Γαλλικά κλπ)

    Ο Σύλλογός μας προσπαθεί και κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής, με αποκριάτικα γλέντια , καλοκαιρινές γιορτές, εκδρομές, δώρα στα παιδιά, εκδηλώσεις, ομιλίες κλπ, φυσικά όλα δωρεάν και όλα με την ανιδιοτελή προσφορά και δουλειά των μελών μας.

    Παρ όλα αυτά, θα συμφωνήσω μαζί σας ότι δεν αρκούν. Δυστυχώς η οικονομική λαίλαπα έχει χτυπήσει βάναυσα και την παιδεία με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των παιδιών μας. Ο δικός μας ρόλος ως γονείς, είναι να αντισταθούμε στη μιζέρια των ημερών, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο σχολείο, για μια καλύτερη εκπαίδευση.

    Σας καλώ λοιπόν, ένα Σάββατο πρωί να μην πάτε Super Market ή λαϊκή. Ελάτε στο σχολείο να μας βρείτε, είμαστε πάντα εκεί μαζί με τα παιδιά που αθλούνται, χορεύουν, παίζουν θέατρο ή μαθαίνουν σκάκι.

    Ελάτε να μας βοηθήσετε, να μας δώσετε ιδέες, να δουλέψετε κοντά μας, να συμμετέχετε και εσείς μαζί με τόσους άλλους γονείς, σε μια όμορφη προσπάθεια, να κάνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών μας λίγο καλύτερη.

    Φιλικά

    Αντώνης Ζησιμόπουλος
    Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ .ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ! ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ 6 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  1. Φίλη

    Με λένε ΑΝΩΝΥΜΟ και θέλω έλω να επισημάνω 2-3 πράγματα πάνω σ΄αυτά που γράφεις.
    1ον Ποτέ δεν γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ....αυτό σημαίνει σ΄ένα chat ότι φωνάζεις...δεν νομίζω ότι θέλεις να κάνεις τέτοιο.
    2ον Εφόσον εκπροσωπείς άλλους τρεις γονείς, καλό θα είναι να κατεβείτε στις επόμενες εκλογές του συλλόγου και να διεκδικήσετε την ψήφο των υπόλοιπων γονιών. Εκεί μπορείτε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας σαν σύλλογος και να συγκρουστείτε με το προβλημά σας "ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ"...αφού ο τωρινός σύλλογος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.
    3ον...και πιο σημαντικό! Αλήθεια αναρωτήθηκες αγαπητή φίλη αν μπει το παιδί σου στο blog του συλλογου και δει τις κατηγορίες για τον δάσκαλό του τι ψυχολογικό θεμα του έχεις δημιουργήσει; Μήπως κατηγορείς μπροστά του και τον ίδιο του τον πατέρα....όταν θεωρείς ότι δεν κάνει κάτι καλά;

    Θεωρώ ότι η ανωνυμία σου είναι απαράδεκτη. Κατηγορείς τον σύλλογο ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του κι από την άλλη είσαι μαζί του κάθε Σάββατο στις δραστηριότητες.Αυτό στο χωριό μου το λένε ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ!!!

    Φιλικά
    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Υ.Γ. Γράφω σαν ανώνυμος για να σου δείξω ότι δεν είναι μαγκιά να κατηγορείς μέσω ίντερνετ κάποιον με παραπέτασμα την ανωνυμία σου. Καλό είναι να μιλήσεις επώνυμα για τα προβλήματα που σε απασχολούν...και το καλύτερο απ΄όλα να απευθυνθείς άμεσα σ΄αυτους που πρέπει.

  1. Τελικά δεν έχω καταλάβει...
    Το πρόβλημά σας είναι ο σύλλογος και η λειτουργία του ή προσωπικά η διευθύντρια?
    Ξεκαθαρίστε το γιατί μας μπερδέψατε..

    Μητέρα μαθητή Α τάξης

  1. Αγαπητή φίλη…
    Καταρχήν χαίρομαι που συμμετέχετε σε ένα ζωντανό διάλογο, αλλά επειδή θίξατε πολλά θέματα καλό είναι να τα βάλουμε σε μια σειρά.

    Α) Οι δραστηριότητες του Σαββάτου δεν είναι κάτι θεσμοθετημένο και παγιωμένο. Μην τις θεωρείτε δεδομένες. Για να πραγματοποιηθούν κάθε χρονιά, χρειάζεται αφενός μια διαδικασία αιτήσεων, εγκρίσεων κλπ με το Δήμο Αθηναίων που μας παραχωρεί το σχολείο με δική μας αποκλειστική ευθύνη και αφετέρου κάποιος κόσμος που θα οργανώσει και θα επιβλέπει τα τμήματα, θα λύνει προβλήματα, θα προμηθεύεται τα υλικά και φυσικά θα βρίσκεται εκεί ΚΑΘΕ Σάββατο.

    Χωρίς παιδιά και γονείς φυσικά και δεν έχει νόημα να μιλάμε για δραστηριότητες αλλά και χωρίς τη διάθεση των μελών του Συλλόγου να τις οργανώσουν πάλι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ρίξτε μια ματιά στα άλλα Δημοτικά της περιοχής μας και θα καταλάβετε τι εννοώ. Ας μην παίξουμε λοιπόν το «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»

    Β) Για τα θέματα που αφορούν τη διεύθυνση του σχολείου και τους διδάσκοντες , πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας ότι ο Σύλλογος μας ΔΕΝ αποφασίζει για αυτά. Μπορούμε να προτείνουμε, μπορούμε να πιέσουμε, μπορούμε να βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση κάποιας εκδήλωσης, να συνδράμουμε με ότι δυνάμεις έχουμε, αλλά οι τελικές αποφάσεις για εκδρομές, επισκέψεις, δραστηριότητες, πρωτοβουλίες κλπ, λαμβάνονται από το σχολείο και μόνο από αυτό.

    Γ) Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι το Χαμόγελο του Παιδιού, ΗΡΘΕ πέρσι στο σχολείο μας και μίλησε στα παιδιά για την ενδοσχολική βία, εδώ κάτι σας διαφεύγει.

    Δ) Τέλος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι οι δημόσιες σχέσεις σε ένα μικρό σχολείο μιας γειτονιάς της Κυψέλης. Η βάρκα που πατάμε είναι μία. Είναι η βάρκα που βρίσκονται μέσα τα παιδιά μας και μόνο αυτή. Είναι η βάρκα που προσπαθούμε με πενιχρά μέσα να της δώσουμε σωστή πορεία. Αν θέλετε ελάτε να τραβήξετε κουπί μαζί μας, αν όχι σας παρακαλώ μη μας αλλάζετε ρότα.

    Φιλικά
    Αντώνης Ζησιμόπουλος
    Πρόεδρος Δ.Σ.

  1. Πατέρας 2 μαθητών του σχολείου.
    21 Οκτωβρίου 2013 στις 8:28 μ.μ.

    Γκρίνια γκρίνια και πάλι γκρίνια.....Επίσης ύποπτο αυτό που γράφεις "ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ" δηλαδή έρχομαι μιλάω με το σύλλογο και γκρινιάζω ανώνυμα.
    Αν αυτά που γράφεις δεν τα έχεις πει και στα μέλη του συλλόγου, πρόσωπο με πρόσωπο, δεν νομίζω ότι αξίζεις να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου.

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

    ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ!!!

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΤΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ!

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΓΩ ΜΙΛΑΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ!

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ!

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ.....

    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

    ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ.

    ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!

  1. Αγαπητή φίλη.

    Όπως έχετε διαπιστώσει και η ίδια, η ανωνυμία σας από το blog μας έχει γίνει απολύτως αποδεκτή. Αν εξαιρέσετε το πρώτο σχόλιο σας που ήταν ονομαστικά προσβλητικό και υβριστικό , δεν λογοκρίναμε τίποτα από όλα όσα λέτε.

    Όπως και εσείς, έτσι και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την άποψη του, όσο κι αν ενοχλεί, αρκεί φυσικά να υπακούει σε κάποιους στοιχειώδεις κανόνες που θέσαμε με αυτήν μας την ανάρτηση.

    Επειδή όμως αναφερθήκατε σε εμένα προσωπικά, με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα που μόνο κολακευτικά δεν είναι, θέλω να σας πω τούτο…

    Δεν σας επιτρέπω !!!

    Αν έχετε κάποια στοιχεία που αμφισβητούν την εντιμότητα και την ακεραιότητα μου, σας παρακαλώ και σας προκαλώ να τα δημοσιεύσετε τώρα.

    Είναι ανεπίτρεπτο να σπιλώνετε και να συκοφαντείτε με τέτοιον απαράδεκτο τρόπο, ανθρώπους που πασχίζουν, που αφιερώνουν ώρες από χρόνο που δεν έχουν, που τρέχουν, που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον και για το δικό σας παιδί !!

    Αν ξέρετε ¨διάφορα σοβαρά πράγματα¨ όπως λέτε, κοινοποιήστε τα τώρα, εδώ ή όπου αλλού θέλετε, διαφορετικά δεν θα είστε και εσείς τίποτα παραπάνω πέρα από όλα αυτά που κατηγορείτε.

    Τέλος, μιας και σας αρέσει η μουσική, επιτρέψτε μου να σας αφιερώσω και εγώ ένα τραγούδι του Τσακνή που λέει:

    «Κι αντί να ψάχνεις τριαντάφυλλα στα στήθη
    αυτών που χάμω τα πετάξανε
    Φτιάξε καρδιά μου
    το δικό σου παραμύθι
    αλλιώς τη βάψαμε»

    Πάντα φιλικά και επώνυμα

    Αντώνης Ζησιμόπουλος

  1. Ο ανώνυμος που "ψιθυριζει".

    Αγαπητή φίλη καλό θα είναι να κατέβεις στις εκλογές του συλλόγου που ειναι του χρόνου. Που ξέρεις ίσως αν έχεις καλές ιδέες για το σχολειο μπορεί να σε ψηφίσω κι εγώ ...για τον Σύλλογο των γονέων.
    Το Σάββατο θα είμαι στο σχολείο μαζί με τους υπολοιπους γονείς στις δραστηριότητες, οπως καθε Σάββατο άλλωστε
    Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να έρθεις και να μου πεις τους προβληματισμούς σου και σίγουρα θα σε καλοδεχτούμε....όλοι!
    Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι το να καθόμαστε στον καναπέ μας και να εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας δεν είναι το σωστότερο...
    Σε 10.000 χρόνια που θα μας ξεθάβουν οι αρχαιολόγοι το μόνο που θα βρίσκουν θα είναι απολιθωμένα οπίσθια στους καναπέδες μπροστα απο εναν υπολογιστή.

    Ο Επώνυμος Ανώνυμος
    Ντάλας Δημήτρης

    Υ.Γ. φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω μέσω του blog...καταντάει γελείο.

  1. Ειναι αστείο να απευθύνεται κάποιος σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε μια εθελοντική συλλογικότητα που είναι ο σύλλογος γονέων και να τους κατηγορεί πως δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω τους. Αστείο απ αυτά που δεν προκαλούν γέλιο αλλά πικρό χαμόγελο. Κανονικά θα έπρεπε να σας επιστρέψουμε τις προσβολές, εμείς οι επώνυμοι γονείς, που δεν προστατεύουμε με την ανωνυμία τα παιδιά μας απο την ακατανόητη οργή σας. Αντ' αυτού, θα αφιερώσω στους συντρόφους του συλλόγου αυτό το κείμενό μου και δε θα ξανασχοληθώ μαζί σας σ' αυτή τη βάση
    http://kinisigelme.wordpress.com/2013/06/09/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9/
    Γεωργία

  1. ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΘΙΓΜΕΝΟΣ.

    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΣΤΟ BLOG ΜΙΛΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
    ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ Η ΟΡΜΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

    ΣΤΑΜΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

    ΥΓ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?

  1. Αγαπητή φίλη…

    Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν.

    Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι τα κάνουμε όλα τέλεια ή ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Όμως η καθημερινότητα των παιδιών στο σχολείο καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και ο Σύλλογος Γονέων, δεν είναι ο μόνος ή ο καθοριστικός, στο μερίδιο που μας αναλογεί σας διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια μας είναι συνεχής και απρόσκοπτη.

    Είναι αυταπόδεικτο νομίζω, ότι η ανωνυμία σας έχει γίνει απολύτως αποδεκτή από το blog μας και δημοσιεύσαμε όλα σας τα σχόλια καθώς και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο ή μήνυμα που μας έρχεται, αρκεί αυτό να τηρεί τους κανόνες που θέσαμε με αυτή την ανάρτηση.

    Επίσης θέλω να σας τονίσω ότι αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δικό μου, δεν είναι ιδιοκτησία μου, δεν το κάνω ότι θέλω. Είναι το blog όλου του Συλλόγου, όλων των γονέων και όλων των παιδιών. Είναι ένα παράθυρο πληροφόρησης για το σχολείο μας, ένα βήμα ανταλλαγής απόψεων, ένας κόμβος προβληματισμού, που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο μας. Πάντα ζητούσαμε και ζητάμε τη συμμετοχή όλων σας για να το κρατήσουμε ζωντανό και ενημερωμένο.

    Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου σας περιμένουμε να έρθετε κοντά μας και να δουλέψετε μαζί μας. Να κάνετε την απογοήτευση σας θετική δράση προς όφελος των παιδιών. Να φωνάξετε όχι από αντίδραση, αλλά από πραγματική διεκδικητική θέληση. Να προτείνετε ιδέες και να τις εφαρμόσουμε όλοι μαζί. Τα έχουμε ανάγκη όλα αυτά.

    Πάντα φιλικά

    Α.Ζ
    .
    ΥΓ. Το πρώτο μήνυμα που μας εστάλη (δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν από εσάς) ήταν συκοφαντικό και προσβλητικό όχι προς το πρόσωπό μου, αλλά προς κάποιον ονομαστικά, παράγοντα του σχολείου μας και δεν το δημοσιεύσαμε. Ήταν και η αφορμή για αυτή την ανάρτηση.

Δημοσίευση σχολίου