twitter
rss

Με μεγάλη αγωνιστική αλλά και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι, Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στους αγώνες με δύο ομάδες, έτσι όπως προέκυψαν από τους εσωτερικούς αγώνες κατάταξης που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
Α΄ΟΜΑΔΑ

Ντάλα Κωνσταντίνα (αρχηγός)

Μουτσόπουλος Ωρίωνας

Ντετζόρτζιο Πέτρος

Ντάλας Παναγιώτης

Μερτίκας Αντώνης
 
Β΄Ομάδα

Αργύρης Άγγελος (αρχηγός)

Ζησιμόπουλος Θάνος

Μουτσοπούλου Φοίβη

Βλασακάκη Νεφέλη

Ζησιμόπουλος Νίκος

 
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Α΄ Ομάδα έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και στον πρώτο γύρο ήδη μετρούσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα παιδιά έδειξαν από την αρχή όχι μόνο το υψηλό τους επίπεδο αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση. Ήρθαν στους αγώνες για να πρωταγωνιστήσουν.

Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, οι νίκες των παικτών μας διαδέχονταν η μία την άλλη κι αν έλειπαν κάποιες μικρές ατυχίες, ειδικά στον τέταρτο γύρο, σίγουρα θα πανηγυρίζαμε κάποιο μετάλλιο.

Τελικά η Α΄Ομάδα μας, κατετάγη στην 4η θέση ανάμεσα σε 50 σχολεία και εξασφάλισε άνετα την πρόκρισή της στους τελικούς αγώνες Αττικής που θα γίνουν το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Η Β΄Ομάδα του σχολείου μας,, απαρτιζόταν  από μαθητές μικρών τάξεων που για πρώτη φορά λάμβαναν μέρος σε σχολικό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκαν με θάρρος και εξυπνάδα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά κατέλαβαν τη 41η θέση ανάμεσα σε 50 σχολεία.

Οι μικροί παίκτες της Β΄ Ομάδας έδειξαν πως η συνέχεια είναι εδώ, η παράδοση που χτίζει το σχολείο μας στο σκάκι θα συνεχιστεί και πως στο μέλλον πρέπει να περιμένουμε από αυτούς μεγάλα πράγματα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του σχολείου μας, για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους και τους αξίζουν πολλά μπράβο για τις προσπάθειές τους.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης  στον δάσκαλο και προπονητή τους κ. Παπαδημητρίου Γιάννη, που αθόρυβα και μεθοδικά χτίζει τους αυριανούς πρωταθλητές και μαθαίνει στα παιδιά μας μέσα από τα μυστικά του αθλήματος πώς να είναι σωστές και υπεύθυνες προσωπικότητες.

Μπράβο σας παιδιά !!

Περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αν πατήσετε εδώ.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου