twitter
rss

Από τον Γυμναστικό Σύλλογο Απόλλων λάβαμε την πιο κάτω επιστολή, την οποία και σας παραθέτουμε για ενημέρωσή σας

 Αξιότιμοι Κύριοι/ες,
 Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης από τη φετινή σεζόν έκανε το βήμα παραπάνω και σε συνεργασία με την οικογένεια Αφρουδάκη, εγκαινίασε τμήμα Υγρού Στίβου με σχολές εκμάθησης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης για παιδιά από 4 έως 14 ετών. Υπεύθυνος ακαδημιών έχει αναλάβει ο κ. Θοδωρής Μπερδές με πολυετή εμπειρία στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης. Έδρα του τμήματος το σύγχρονο κολυμβητήριο του Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου.
Ο Απόλλων Σμύρνης με ιστορία μεγαλύτερη των 120 ετών, συνεχίζει το έργο του και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πυρήνες αθλητισμού στην Ελλάδα, προτάσσοντας πάντα την ευγενή άμιλλα και τις αξίες που διέπουν τον αθλητισμό.
Σας προσκαλούμε να γίνεται συμμέτοχοι στη νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας, και καλούμε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να γνωρίσουν τα μυστικά και τα οφέλη των αθλημάτων του υγρού στίβου, από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές.
Οι υψηλές βλέψεις του νεοσύστατου τμήματος αποδεικνύονται και από την πορεία της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Απόλλων Σμύρνης, η οποία στον πρώτο χρόνο συμμετοχής της κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οδεύει προς ολοταχώς για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.
Για εγγραφές σας περιμένουμε στο κολυμβητήριο του Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή, ώρες 16:30 – 20:30, καθώς και στη γραμματεία του συλλόγου στο γήπεδο της Ριζούπολης (Λ. Ηρακλείου 119), από Τρίτη έως Σάββατο, ώρες 9:30 – 15:30.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2102525734 – 6941 523162

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου