twitter
rss

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος Σκάκι  των σχολείων της Αττικής.

Μετά την πανάξια και πανηγυρική μας πρόκριση στην τελική φάση με την 4η θέση που πήραμε στο πρωτάθλημα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το σχολείο μας αυτή τη φορά είχε ένα πολύ δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει.

Βρεθήκαμε απέναντι στην ελίτ του αθλήματος, σχολεία με μεγάλη παράδοση και παίκτες που αγωνίζονται σε αγωνιστικές ομάδες συλλόγων με σημαντικές διακρίσεις που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Η ομάδα μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αγωνίστηκε με πάθος και αυταπάρνηση, διασκέδασε τη συμμετοχή της και πάνω απ΄όλα κέρδισε σε εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις που θα της είναι πολύτιμες για το μέλλον.

Δεν κατάφερε να διακριθεί αγωνιστικά, ξεχώρισε όμως για το ομαδικό της πνεύμα και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές.

Του χρόνου η αρχηγός μας η Κωνσταντίνα δεν θα είναι κοντά μας, όπως και ο παίκτης της πρώτης μας σκακιέρας, ο Ωρίωνας και ο Αντώνης που θα συνεχίσουν να παίζουν και να διακρίνονται με την ομάδα του Γυμνασίου που θα πάνε.

Τα νέα παιδιά που έρχονται δυναμικά από τη Β΄ Ομάδα, ο Άγγελος, ο Θάνος, η Νεφέλη, ο Νίκος, η Φοίβη μαζί με τους παλιούς και έμπειρους πια,  Παναγιώτη και  Πέτρο μας δίνουν το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται, το σχολείο μας θα έχει συνέχεια και συνέπεια σε όλα τα αγνωστικά ραντεβού που το περιμένουν.

Δίνουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όλων των ομάδων που εκπροσώπησαν τόσο άξια το σχολείο μας, μας προσέφεραν μεγάλη χαρά και συγκίνηση και τους ευχόμαστε ολόψυχα η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη διακρίσεις και χαρούμενες στιγμές.

Συγχαρητήρια επίσης στο δάσκαλό και προπονητή τους κ. Παπαδημητρίου Γιάννη που μέσα από αυτό το τόσο όμορφο παιχνίδι, παιδαγωγεί τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται κοντά μας.

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και στους διοργανωτές των σχολικών πρωταθλημάτων που ξεπέρασαν τις ασθένειες των περασμένων χρόνων και φέτος απολαύσαμε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου