twitter
rss

Σας παραθέτουμε για ενημέρωσή σας, την επιστολή με τον συνημμένο κατάλογο επισκέψεων – εκπαιδευτικών εκδρομών που αποστείλαμε στη διεύθυνση και στο σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, ώστε να τον συμπεριλάβουν στον αντίστοιχο προγραμματισμό τους.


Προς: κα. Διευθύντρια και Σύλλογο Διδασκόντων 46ου  Δ.Σ.Α.


Ως σύλλογος γονέων  και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόοδο των παιδιών μας έχουμε δραστηριοποιηθεί και φέτος με στόχο την διαφοροποίηση και τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων του σχολείου μας σε όλα τα επίπεδα.

Η γενικότερη θέση μας είναι να είμαστε το δυνατόν πιο κοντά στα παιδιά μας, στους δασκάλους του σχολείου και στην Διεύθυνση έτσι ώστε να επιτευχθεί όσο καλύτερα γίνεται η ομαλή λειτουργία, η μάθηση, το κοινωνικό έργο και η ευρύτερη πνευματική εξέλιξη όλων μας.

Με γνώμονα τα παραπάνω καθώς και λαμβάνοντας υπόψη τις συζητήσεις, προτάσεις και ιδέες που μας έχουν παραθέσει οι ίδιοι οι γονείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε ορισμένες επισκέψεις - δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επισκέψεων της κάθε τάξης του σχολείου μας ή συνδυαστικά.

Όλες οι παρακάτω επισκέψεις – δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στις εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών μας, έχει γίνει αναλυτική έρευνα αγοράς ώστε να είναι απολύτως προσιτό το κόστος και για κάθε μια από αυτές υπάρχουν αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (στοιχεία υπευθύνου, τηλέφωνα επικοινωνίας κ.λ.π.) ώστε να είναι εύκολη η κατάλληλη συνεννόηση.

Είμαστε σίγουροι πως μοιραζόμαστε την ίδια θέληση και όρεξη για την εμβάθυνση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού σας έργου, γι΄ αυτό παρακαλούμε θεωρείστε δεδομένη την αμέριστη στήριξή μας στην οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης κι αν αποφασίσετε.

 
Με τιμή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Του 46ου Δ.Σ.Α.
 
Τον αναλυτικό κατάλογο των προτεινόμενων επισκέψεων μπορείτε να τον δείτε αν πατήσετε εδώ

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου