twitter
rss


Μετά το πέρας των προεγγραφών και την έναρξη των δραστηριοτήτων που επιμελείται κάθε Σάββατο στο σχολείο μας ο σύλλογός μας, σας παραθέτουμε το οριστικό πρόγραμμα έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις συμμετοχές των παιδιών και τις ανάγκες κάθε δραστηριότητας.

Σημειώνουμε ότι ακόμα είναι υπό δημιουργία το δεύτερο τμήμα του σκακιού καθώς και το θεατρικό εργαστήρι για τις τάξεις Α’-Β΄ η οποία θα εξαρτηθεί από την πορεία των εγγραφών στα τμήματα αυτά.

Η νέα δραστηριότητα της Μουσικής Πολυφωνικής Χορωδίας θα γίνεται το μεσημέρι από τις 12.30 έως τις 14.00 σε ένα τμήμα, η θεατρική μας ομάδα επίσης θα λειτουργήσει σε ένα τμήμα από τις 11.30 έως τις 12.30 και επέρχεται μια μικρή αλλαγή στις ώρες των τμημάτων μπάσκετ και χορού.

Η κατάρτιση του προγράμματος έγινε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παιδιών ώστε να μπορούν να επιλέξουν τις δραστηριότητες που πραγματικά επιθυμούν.

Για άλλη μια φορά σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας είναι υπεύθυνος μόνο για τη λειτουργία των τμημάτων και όχι για τη φύλαξη των παιδιών που προσέρχονται σε αυτές. Η ευθύνη της επίβλεψης και της αποχώρησης των μαθητών βαρύνει αποκλειστικά τους γονείς.
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου