twitter
rss



Σε μια όμορφη εκδήλωση έγινε εχθές Κυριακή 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας στην οποία ανήκει και ο δικός μας σύλλογος.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Θεολόγου μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Δημοτικής μας Κοινότητας και μαζί με τις καθιερωμένες ευχές έγινε και μια συζήτηση - ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν γονείς και μαθητές των σχολείων μας.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε μια όμορφη και διασκεδαστική βραδιά με ωραίο φαγητό, μουσική και χορό. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν  όλοι οι σύλλογοι των σχολείων της περιοχής μας μαζί, να γνωριστούν και να δημιουργήσουν σχέσεις και δεσμούς για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε σχεδόν από όλο το Δ.Σ. και αν και δεν κερδίσαμε – ως σχολείο – το φλουρί της βασιλόπιτας, κερδίσαμε μια όμορφη βραδιά !

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Γονέων για τη ζεστή τους φιλοξενία και να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές της για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.


Ευχόμαστε κι εμείς καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της Ένωσης Γονέων γι’ όλες τις δύσκολες προκλήσεις που μας περιμένουν.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου