twitter
rss



Σε λίγες ημέρες θα προκηρυχθούν οι σχολικοί αγώνες σκάκι Π.Ε. Αθηνών, στους οποίους το σχολείο μας έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση επιτυχιών και διακρίσεων.

Όπως και πέρσι, προκειμένου να αναδειχθούν οι ομάδες που θα αντιπροσωπεύσουν το σχολείο μας στους αγώνες, θα διεξαχθεί εσωτερικό πρωτάθλημα κατάταξης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 5.00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του σχολείου που αγαπούν το άθλημα, ανεξάρτητα αν παρακολουθούν τα μαθήματα σκακιού που διοργανώνει κάθε Σάββατο ο σύλλογός μας.
 
Η κατάταξη στο εσωτερικό πρωτάθλημα θα αποτελέσει και το κριτήριο με το οποίο θα στελεχωθούν οι δύο αγωνιστικές μας ομάδες.

Καλούμε λοιπόν, όλα τα παιδιά του σχολείου που ενδιαφέρονται, να προσέλθουν και να λάβουν μέρους στο εσωτερικό μας κατατακτήριο πρωτάθλημα.

Επίσης την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου διεξήχθη με επιτυχία και το σχολικό τουρνουά σκακιού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 113 Δ.Σ.Α. 

Η ομάδα του σχολείου μας που συμμετείχε σε αυτό αποτελούμενη από τους : Ζησιμόπουλο Θάνο, Αλικάτορα Σπύρο, Χάσικο Χρήστο και Βλασακάκη Νεφέλη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 8η θέση ανάμεσα σε 30 σχολεία.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την επιτυχία τους αυτή καθώς και στο δάσκαλό τους κ. Γιάννη Παπαδημητρίου.

Συγχαρητήρια επίσης και στο σύλλογο γονέων του 113 Δ.Σ.Α. για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος καθώς και για την ευγενική τους φιλοξενία.



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου