twitter
rss



Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε εχθές Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 το εσωτερικό κατατακτήριο πρωτάθλημα σκάκι στο σχολείο μας, προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες μας που θα λάβουν μέρος στα σχολικά πρωταθλήματα του Μαρτίου.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε παιδιά από όλο το σχολείο, να αγωνίζονται με πάθος, σοβαρότητα και προσήλωση. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό και τα περισσότερα παιχνίδια αμφίρροπα που τελικά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι μαθητές μας:

1.    1. Ντάλας Παναγιώτης
2.    2. Ντετζόρτζιο Πέτρος
3.    3. Χάσικος Χρήστος.

Η κατάταξη των παιδιών στο πρωτάθλημα θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κριτήρια για τη διαμόρφωση των ομάδων μας, την ευθύνη την οποία έχει ο δάσκαλος τους κ. Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο σύλλογός μας θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα καθώς και στον δάσκαλο τους κ.Παπαδημητρίου που τόσα χρόνια βρίσκεται κοντά μας και τα καθοδηγεί πάντα στο δρόμο της επιτυχίας.

Μόλις προκυρηχθούν τα σχολικά πρωταθλήματα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες της συμμετοχής του σχολείου μας σε αυτά.

Μείνετε συντονισμένοι κοντά μας… 



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου