twitter
rss



Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι που οργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογός μας, έγινε το Σάββατο 5 Μαρτίου στην αυλή του σχολείου μας.

Απο νωρίς το πρωί, μικροί και μεγάλοι ντυμένοι με ευφάνταστες αποκριάτικες φορεσιές, εφοδιασμένοι με κέφι και χαρούμενη διάθεση, κατέκλυσαν το προάυλιο και έλαβαν μέρος σε μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό, τραγούδι, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.


Ολοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τόσο με μοντέρνους χορούς και μουσική, όσο και με το γαϊτανάκι, τους σκωπτικούς χορούς της αποκριάς, αλλά και με Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Για όλα τα παιδιά υπήρχαν κεράσματα, χυμοί, γκοφρέτες, σερπατίνες, κ.λ.π.,  προσφορά της εταιρείας «Τροφοδοτική Αιγαίου» την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους, όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της γιορτής μας, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τη γυμνάστρια του σχολείου μας κ. Βαρβάρα Συλαϊδοπούλου, που ακούραστα και με ιδιαίτερο κέφι ετοιμάζει κάθε χρόνο μαζί με τους μαθητές της την παρουσίαση του παραδοσιακού προγράμματος της Αποκριάς.

Ευχόμαστε και του Χρόνου, όλοι πάλι μαζί!

Περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι μας, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ. και εδώ.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου