twitter
rss



Μια καταπληκτική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, τον Χατζηαβάτη, τον Μπαρμπα – Γιώργο και τους άλλους ήρωες της Καραγκιοζοπαρέας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσα παιδιά βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο σχολείο μας.


Ο καραγκιοζοπαίκτης Σωκράτης Κοτσορές μαζί με τον γνωστό σε όλους μας Τακη Βαμβακίδη ανέβασαν αποκλειστικά για το σχολείο και τον σύλλογό μας την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο»

Ο Καραγκιόζης όμως, βρέθηκε και ζωντανός μπροστά μας!

Ξεπήδησε από τη σκηνή και έπαιξε με τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους, τα παρέσυρε σε ένα ξέφρενο ρυθμό γέλιου και αστείρευτης διασκέδασης.

Στο τέλος φωτογραφήθηκε με αυτά και τους μοίρασε όμορφα αναμνηστικά δώρα.

Ο Τάκης Βαμβακίδης στο ρόλο του Καραγκιόζη μας μάγεψε για ακόμα μια φορά. Δεν είναι μόνο το μοναδικό ταλέντο του που ξεχωρίζει αλλά και η εκπληκτική του ικανότητα να επικοινωνεί με τα παιδιά, να γίνεται ένα μαζί τους, να αλληλεπιδρά με ένα φυσικό τρόπο. 

Αριστοτεχνική ήταν επίσης και η παρουσίαση της παράστασης από τον Σωκράτη Κοτσορέ. Έναν νέο καραγκιοζοπαίκτη που δεν άφησε σε ησυχία όχι μόνο τον κακόμοιρο Καραγκιόζη με τα παθήματά του αλλά και όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν και θα λέγαμε ότι διαμόρφωναν μαζί του την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλη τη διάρκεια της  παράστασης.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς που παρακολούθησαν και διασκέδασαν σήμερα με τον Καραγκιόζη μας, τον ταλαντούχο Σωκράτη Κοτσορέ για την όμορφη παράσταση που μας παρουσίασε και τέλος στον ανεπανάληπτο Τάκη Βαμβακίδη ένα ευχαριστώ από καρδιάς από όλους μας, για τη χαρά και την τιμή που μας έκανε και βρέθηκε σήμερα κοντά μας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου