twitter
rss



Το σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Κεντρικού Τομέα Αθηνών θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με τη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων της περιφέρειάς μας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρτίου θα γίνει το ατομικό πρωτάθλημα και την Κυριακή  20 Μαρτίου το ομαδικό.

Το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί με δύο αγωνιστικές ομάδες, η σύνθεση των οποίων προέκυψε τόσο από το εσωτερικό πρωτάθλημα κατάταξης που διοργανώσαμε όσο και από την πρόοδο των παιδιών στα σχετικά μαθήματα που διοργανώνει ο σύλλογός μας.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες μας θα αποτελούνται από τους εξής παίκτες :

Α΄ Ομάδα
1.    Ντάλας Παναγιώτης
2.    Ντετζώρτζιο Πέτρος
3.    Χάσικος Χρήστος
4.    Βλασακάκη Νεφέλη
5.    Τσόκα Θεοδώρα

Αρχηγός: Ντάλας Παναγιώτης

Β΄ Ομάδα
1.    Αργύρης Άγγελος
2.    Ζησιμόπουλος Θάνος
3.    Αλικάτορας Σπύρος
4.    Μουτσοπούλου Φοίβη
5.    Ζησιμόπουλος Νίκος
6.    Σιάμος Αντώνης

Αρχηγός: Ζησιμόπουλος Θάνος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 5.00 μ.μ. στο The Mall Athens σε 5 γύρους με το Ελβετικό Σύστημα και όσα σχολεία προκριθούν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση που είναι το ομαδικό πρωτάθλημα Αττικής.

Παρακαλούνται όλοι οι παίκτες μας να βρίσκονται στο The Mall Athens την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 4.30 μ.μ. για να ενσωματωθούν στις ομάδες καθώς και το Σάββατο 19 Μαρτίου να προσέλθουν στις 9.30 π.μ. στο σχολείο μας για να λάβουν τις σχετικές οδηγίες από τον προπονητή τους.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Ζησιμόπουλο στο

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου