twitter
rss



Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί το ατομικό και ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού Κεντρικού Τομέα Αθηνών που ανήκει και το σχολείο μας.

Το σχολείο μας έχοντας μια παράδοση ετών με εξαιρετικές  εμφανίσεις  και προκρίσεις  στους τελικούς του αγωνίσματος, κατεβαίνει και φέτος με δύο αγωνιστικές ομάδες  με στόχο τη μέγιστη διάκριση.

Όλοι οι παίκτες μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και, ειδικά φέτος,  ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή τους κ. Γιάννη Παπαδημητρίου η στελέχωση των δύο ομάδων μας.

Για το λόγο αυτό διοργανώθηκε τον περασμένο μήνα και το προκριματικό τουρνουά κατάταξης στο σχολείο μας, τα αποτελέσματα του οποίου λήφθηκαν υπόψη για τη δημιουργία των αγωνιστικών μας ομάδων.

Έτσι το σχολείο μας θα εκπροσωπηθεί με την εξής σύνθεση :

ΟΜΑΔΑ  Α
ΟΜΑΔΑ Β
Ζησιμόπουλος Θάνος
Ντε Τζόρτζιο Πέτρος
Σιάμος Αντώνης
Ντάλας Παναγιώτης
Ζησιμόπουλος Νίκος
Χάσικος Χρήστος
Αλικάτορας Σπύρος
Βλασακάκη Νεφέλη
Τσιάκα Θεοδώρα
Αλικάτορας Μάριος
Λιάπη Ελευθερία
Πατσός Αντώνης

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου στον 4ο όροφο του The Mall Athens στις 16.00. Όλοι οι παίκτες μας πρέπει να βρίσκονται το χώρο των αγώνων το αργότερο στις 15.30 για να γίνει η πιστοποίηση και η επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον ίδιο χώρο θα γίνει το ατομικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού. Παρακαλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8 Μαρτίου στον πιο κάτω σύνδεσμο

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας, εμείς θα βρισκόμαστε όπως κάθε χρόνο κοντά τους για να τα εμψυχώνουμε και να στηρίζουμε τις αξιοθαύμαστες προσπάθειές τους ! 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου