twitter
rss



Με μια γιορτή αντάξια της Εθνικής μας παλιγγενεσίας  γιορτάστηκε σήμερα ο ξεσηκωμός του ΄21 στο σχολείο μας.

Οι μαθητές της Ε τάξης (Ε1 και Ε2) με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων τους, είχαν ετοιμάσει μια γιορτή υψηλής αισθητικής και απέδωσαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι.

Όλο το χρονικό του ’21, οι σπουδαιότερες στιγμές του, οι ήρωες και τα κατορθώματά τους αλλά και οι δύσκολες στιγμές, παρουσιάστηκαν από τα παιδιά μέσα από ποιήματα, αφηγήσεις και μικρά θεατρικά, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα και ζωντανεύοντας την Ελλάδα του ξεσηκωμού.

Τις στιγμές της Εθνικής ανάτασης κατά τη διάρκεια της γιορτής μας, συνόδευε το άγημα της σημαίας μας, με τους παραστάτες και το στεφάνι που καταθέτει στο μνημείο των ηρώων της περιοχής μας κάθε χρόνο το σχολείο μας.

Ιδιαίτερη εντύπωση φέτος, έκανε η εμφάνιση των μαθητών της σημαίας μας και του στεφάνου, με τα ομοιόμορφα και ιδιαίτερα καλαίσθητα πουλοβεράκια με κεντημένο το σήμα του σχολείου μας, που δώρισε ο σύλλογός μας στο σχολείο, ώστε να χρησιμοποιούνται στις παρελάσεις και στις επίσημες εορτές από τους αντίστοιχους μαθητές.

Μετά τη γιορτή, το άγημα της σημαίας μας συμμετείχε στην μεγάλη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας ενώπιον του Υπουργού παιδείας και του Δημάρχου των Αθηνών, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις με το υπέροχο παράστημά τους και τον άψογο βηματισμό τους.


Σε όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της φετινής γιορτής, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου