twitter
rss



Μια όμορφη εμπειρία έζησαν τα παιδιά και οι γονείς που συμμετείχαν στην ημερήσια εκδρομή του συλλόγου μας την Κυριακή 4 Ιουνίου, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της Freeland στο Χιλιομόδι Κορινθίας.


Με μια συμμετοχή που ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, τα γεμάτα πούλμαν αναχώρησαν  νωρίς-νωρίς  την  Κυριακή το πρωί  από το σχολείο μας με κατεύθυνση το δάσος στα ορεινά της Κορινθίας.

Εκεί, στις οργανωμένες εγκαταστάσεις της Freeland- Adventure Park μικροί και μεγάλοι περάσαμε μια όμορφη μέρα, γεμάτη με δραστηριότητες, παιχνίδια, ξεκούραση, χαλάρωση και νόστιμο φαγητό.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν Mountain Bike μέσα στο δάσος, να σκαρφαλώσουν σε τοίχο αναρρίχησης, να κάνουν ιππασία, τοξοβολία, βόλτα με ¨γουρούνες¨ και φυσικά να παίξουν εξαντλητικά παιχνίδια μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου στα αντίστοιχα γήπεδα.

Μάλιστα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπάσκετ μικτών ομάδων παιδιών-μπαμπάδων είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την εξαιρετική πρόοδο των παιδιών στο μπάσκετ αφού ήταν τα μόνα που στο τέλος του αγώνα έφυγαν με τα πόδια από το γήπεδο και όχι σε φορεία όπως οι μπαμπάδες τους.

Το μεσημέρι στην τραπεζαρία, όλοι μαζί γευτήκαμε τα μεζεδάκια που είχαμε μαζί μας καθώς και φρεσκοψημένα  σουβλάκια με πατάτες και σαλάτες που προμηθευτήκαμε από την κουζίνα της κατασκήνωσης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι φεύγοντας αργά το απόγευμα, όλοι αισθάνονταν  πως πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και δεν έφτασε μια ολόκληρη μέρα για να χορτάσουν το παιχνίδια και την ξεγνοιασιά της εκδρομής.

 
Μην ξεχάσουμε επιπλέον να πούμε ότι στην εκδρομή μας είχαμε σύμμαχο έναν υπέροχο καιρό τη στιγμή που στην Αθήνα υπήρχε έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με χαλαζόπτωση. 

Οι εκδρομές του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς που κάθε φορά συμμετέχετε με καλή διάθεση, με όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδι, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Συνεχίζουμε έτσι !
Και του χρόνου όλοι μαζί ξανά !


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου