twitter
rss



Σήμερα το πρωί μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, συνοδευόμενα από πλήθος γονέων των μαθητών της Ε τάξης, συναντήθηκαν με τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Φρεζάδο Ασημάκη για να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την απουσία δασκάλων για την κάλυψη των δύο τμημάτων της Ε΄ τάξης.

Ο κος Φρεζάδος έδειξε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και συστοιχίζεται απόλυτα με τις ανησυχίες των γονέων σχετικά με τον τρόπο και το είδος της κάλυψης των ωρών μέχρι να έρθουν οι νέοι δάσκαλοι.

Μας εξήγησε αναλυτικά πως βρεθήκαμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση, να λείπουν βασικοί δάσκαλοι από την πρώτη μέρα του σχολικού έτους, και μας παρέθεσε όλες τις δυνατές εναλλακτικές λύσεις.

Ανταποκρινόμενος μάλιστα άμεσα στις προτάσεις του συλλόγου μας, μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη προβεί σε τροποποίηση του προγράμματος της διδασκαλίας όλων των δασκάλων, ώστε τις πρώτες ώρες που διδάσκονται τα δυσκολότερα μαθήματα να υπάρχουν στα δύο τμήματα της Ε΄ τάξης, έμπειρες δασκάλες για να υπάρξει τελικά μια ισορροπία στη διδακτέα ύλη των δύο τμημάτων.

Παράλληλα ο σύλλογός μας προχωρά σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη διεύθυνση Α΄βάθμιας διεύθυνσης, με υπόμνημα που καταθέτει σήμερα η Γραμματέας του συλλόγου μας κα Βασιλά συνοδευόμενη από γονείς στο αρμόδιο τμήμα της διεύθυνσης και στον προϊστάμενο του.

Ελπίζουμε πως σύντομα και με τις συντονισμένες ενέργειες του συλλόγου μας και του διευθυντή μας, να έρθουν οι νέοι δάσκαλοι στο σχολείο μας και να αναλάβουν τα δύο τμήματα, σε αντίθετη περίπτωση θα αντιδράσουμε ακόμα πιο δυναμικά και ενωμένα μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου