twitter
rss

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται στους μαθητές του σχολείου μας τα πρωινά του Σαββάτου είναι μια από τις πιο σημαντικές δράσεις του συλλόγου μας.

Τα παιδιά χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα την ηλικία ή την τάξη τους, συμμετέχουν σε δραστηριότητες που καλλιεργούν τις ιδιαίτερες δεξιότητες και χαρακτηριστικά τους προσφέροντας τους παράλληλα ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Ο σκοπός μας είναι να ξεκινήσουμε και φέτος τον Οκτώβρη με τα παρακάτω τμήματα :

Σκάκι, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί, Θέατρο και Κλασική κιθάρα.

Έμπειροι δάσκαλοι και παιδαγωγοί που συνεργάζονται μαζί μας πολλά χρόνια, είναι η εγγύηση για μια ουσιαστική προσέγγιση πάνω σε κάθε είδος με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών και της ιδανικής αξιοποίησης του ελευθέρου χρόνου τους.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 μ.μ. οι δάσκαλοι των δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου για να ενημερώσουν γονείς και παιδιά για το είδος και το περιεχόμενο του κάθε τμήματος καθώς επίσης και για προεγγραφές και κρατήσεις θέσεων.

Προκειμένου να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί περισσότερους γονείς και μαθητές, παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα τις εγγραφές σας ανάλογα πάντα με τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού.

Σας περιμένουμε!


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου