twitter
rss

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου μας στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ψηφίζουμε για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τους εκπροσώπους μας στην Ένωση Γονέων και για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ψηφίζουμε μαζικά για να συνεχίσει ο σύλλογός μας να έχει φωνή, να έχει παρουσία, δράση και περιεχόμενο στη σχολική ζωή.

Ψηφίζουμε για να μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας εξωσχολικές δραστηριότητες, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, εκδηλώσεις και γιορτές που εμπλουτίζουν με δημιουργικό τρόπο τις ημέρες των παιδιών μας.

Ψηφίζουμε για να μπορούμε να παρεμβαίνουμε, να διεκδικούμε, να κατακτάμε όλα όσα αξίζουν να υπάρχουν στο σχολική ζωή των παιδιών μας.

Ψηφίζουμε για να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε υποδομές, υλικά και εγκαταστάσεις που αναβαθμίζουν το σχολικό περιβάλλον και προσφέρουν ποιότητα στην εκπαιδευτική λειτουργία.

Ψηφίζουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε ένα από τα καλύτερα σχολεία της Αθήνας !


Να μην λείψει κανείς!


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 10.00 – 13.00


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10.00 – 13.00


Συνεχίζεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιό μας. 

Δηλώστε υποψηφιότητα, για έναν δυνατό, δραστήριο σύλλογο που να εκπροσωπεί όλο το σχολείο. Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε, όσο λίγο χρόνο και να έχουμε. 

Δυνατός σύλλογος γονέων σημαίνει περισσότερα έργα για τα παιδιά μας.



Δικαίωμα στις εκλογές μπορούν να ασκήσουν μόνον όσοι προηγουμένως έχουν καταβάλει (γίνεται και την ώρα της ψηφοφορίας) την ετήσια συνδρομή των €10. Σκοπός της συνδρομής είναι να ενισχύσουμε οικονομικά το σχολείο, πάντα με την συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου