twitter
rss

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, διεξάγεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., όπου στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθεί και αγώνας δρόμου 3χλμ, που προσφέρεται δωρεάν από τον Δήμο Αθηναίων για όλους τους πολίτες της Αθήνας.
 
Για τη συμμετοχή, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση αριθμημένης αίτησης συμμετοχής όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν στα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Δ/νση Αθλητισμού , Ακαδημίας 50, τηλ 210 9211319), σε όλες τις Αίθουσες Γυμναστικής, στα Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος με όριο συμμετοχής τους 3.000 δρομείς. Στην περίπτωση ανήλικου (όριο ηλικίας από 9 ετών και πάνω) η συμμετοχή προβλέπει την συγκατάθεση του αρμόδιου κηδεμόνα και η αίτηση θα πρέπει να υπογράφεται και από τον αιτούντα δρομέα και από τον κηδεμόνα του.
Οι συμμετέχοντες θα φέρουν απαραίτητα αριθμό συμμετοχής προκειμένου να πάρουν μέρος, διότι θα υπάρξει ατομική χρονομέτρηση. Δεν θα επιτραπεί να λάβουν μέρος στον αγώνα, άτομα χωρίς αριθμό συμμετοχής.
 
Από επιστολή για ενημέρωση όλων των μαθητών που εστάλη στο σχολείο μας από τη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ
 

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου