twitter
rss

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το  Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, και αποφάσισε τα πιο κάτω:


  1. Συμπλήρωση των θέσεων του Δ.Σ. με τα αναπληρωματικά του μέλη και εκλογή νέου προεδρείου, μετά την αποχώρηση του π. Προέδρου του κ. Νίκου Ράικου.
 
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ, έτσι όπως προέκυψε μετά τη χθεσινή ψηφοφορία είναι :

ΟΝΟΜΑ
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
 
Ζησιμόπουλος Αντώνης
 
Πρόεδρος
 
Φωλιά Δήμητρα
 
Αντιπρόεδρος
 
Καρκάνη Έλενα
 
 
Γραμματέας
Καλαφατσή Νατάσσα 
 
Ταμίας 
 
Γιαννακοπούλου Αγγελική
Ειδ. Γραμματέας
 
Βαλωμένου Γεωργία
Μέλος
 
Μπόμπολας Χαράλαμπος
Μέλος 
 
 
Ντάλας Δημήτρης
 
Αναπληρωματικός

 Το Δ.Σ. αποχαιρέτησε τον αποχωρήσαντα  πρόεδρο κ. Νίκο Ράικο, τον ευχαρίστησε θερμά για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο και του ευχήθηκε ολόψυχα καλή συνέχεια στις τάξεις του Γυμνασίου με καλή πρόοδο και προκοπή σε αυτόν και την οικογένεια του.

Η εμπειρία του, η διάθεση του για προσφορά, η θετική του ενέργεια σίγουρα θα μας λείψει αλλά η παρακαταθήκη που μας αφήνει, μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για να κάνουμε το σχολείο μας αντάξιο των προσδοκιών μας.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε…

2.    Οι δραστηριότητες του Σαββάτου θα συνεχιστούν και φέτος με τα ίδια τμήματα, ωράρια και προϋποθέσεις όπως και πέρσι . Θα αρχίσουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στις 9.30 π.μ. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες.

 
3.    Θα συγκληθεί τακτική Γενική Συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων η οποία θα είναι Καταστατική προκειμένου να ψηφιστεί η απαραίτητα τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου μας. Η ημερομηνία της συνέλευσης θα ανακοινωθεί έγκαιρα καθώς και οι λεπτομέρειες αυτής.

 
4.    Θα υπάρξει συγκεκριμένη δράση καλωσορίσματος σε όλα τα πρωτάκια μας με μια μικρή έκπληξη που θα οργανωθεί
 

5.    Το Δ.Σ. θα συνεδριάζει τακτικά κάθε δεύτερο Σάββατο στο χώρο του σχολείου και έκτακτα όποτε υπάρχει ανάγκη, Όλες οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές για να μπορεί να τις παρακολουθεί όποιος γονέας – μέλος του συλλόγου – επιθυμεί.
 

6.    Τέλος και εν όψει των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της παιδείας και το σχολείο μας ειδικότερα, το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα δώσει όλες τους τις δυνάμεις για να σταθεί αρωγός στη Διεύθυνση και σε όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας σε ότι του ζητηθεί.

 
Ελπίζουμε ότι παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες που ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, στο τέλος θα τα καταφέρουμε, και θα δώσουμε στα παιδιά μας το εκπαιδευτικό επίπεδο που τους αξίζει.
Σας περιμένουμε όλους, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς να συμμαχήσουμε, να γίνουμε μια ενιαία δύναμη δημιουργίας και προκοπής. 


 

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου