twitter
rss

Εδώ και χρόνια, ο Σύλλογός μας επιμελείται και οργανώνει τις λεγόμενες «Δραστηριότητες του Σαββάτου»
 
Κάθε Σάββατο πρωί από τις 9.30 μέχρι τη 13.30 το σχολείο μας ανοίγει με ευθύνη του Συλλόγου και έμπειροι δάσκαλοι, προπονητές και καθηγητές λειτουργούν ειδικά τμήματα εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Ξεκινάμε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στις 9.30 π.μ.

Προεγγραφές και ενημερώσεις των γονέων από τους υπεύθυνους των τμημάτων θα γίνονται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου  11.00  – 13.00  στο χώρο του σχολείου.

Συγκεκριμένα τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι :



ΣΚΑΚΙ

Το δημοφιλές και ιδιαίτερα πνευματικό σκάκι  διδάσκεται στα παιδιά από τον έμπειρο προπονητή κ. Γιάννη  Παπαδημητρίου με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα την περσινή χρονιά κατεβήκαμε πρώτη φορά ως ομάδα στο πρωτάθλημα Αττικής με εξαιρετικά αποτελέσματα και φτάσαμε μέχρι τον τελικό γύρο.

Δείτε περισσότερα εδώ
 

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΙ

Τα παιδιά χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους, μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ και του βόλεϊ καθοδηγούμενα από τον καθηγητή φυσικής αγωγής – προπονητή κ. Κατσώρα Αλέξανδρο. Ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι τεράστιος και οι επιτυχίες μας σε σχολικά πρωταθλήματα και τουρνουά εγγυημένος.
Δείτε περισσότερα εδώ  και εδώ







 
 
 
 
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ

Ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από το τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών και μοντέρνων χορών. Η καθηγήτρια φυσική αγωγής και έμπειρη χοροδιδασκάλα κ. Βιργινία Κλάψη δεν σταματά να μας εκπλήσσει κάθε καλοκαίρι που μας παρουσιάζει στη σχολική μας γιορτή, τη δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο τα τμήματα της.
Δείτε περισσότερα εδώ


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητες μας το θεατρικό μας τμήμα. Στο θεατρικό παιχνίδι δεν υπάρχουν όρια στη διάθεση και στη φαντασία. Τα παιδιά παίζουν με παιχνίδια που έχουν να κάνουν με το σώμα, με το ρυθμό, με την παρατηρητικότητα, με τη μνήμη, με το λόγο είτε μόνοι μας είτε χωρισμένοι σε δυάδες, τριάδες ή και σε μεγάλες ομάδες.

Φέτος με τη νέα μας δασκάλα κ. Ολυμπία Παγουλάτου «ανεβάσαμε πολύ ψηλά τον πήχη»  και περιμένουμε με αγωνία τις εκπλήξεις των παιδιών μας

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου