twitter
rss

Την  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο χώρο του σχολείου.

Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία, η  συνέλευση συγκροτήθηκε σε σώμα ,εκλέχθηκε τριμελές προεδρείο η και άρχισε η διαδικασία.

Η διευθύντρια του σχολείου μας κ. Κων/να Λιόλιου έκανε μια αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο με την έναρξη της χρονιάς, κυρίως σε ότι αφορά τη στελέχωση του ολοήμερου σχολείου, και την πλημμελή του φύλαξη μετά την απώλεια των θέσεων των σχολικών φυλάκων και  των σχολικών τροχονόμων.

Οι γονείς με εμφανή προβληματισμό άκουσαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, και αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για τον τρόπο αντίδρασης και κινητοποίησης του συλλόγου μας.

Στη συνέχεια η συνέλευση προχώρησε στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου και αποφάσισε τα εξής :

·         Υπερψηφίστηκε η τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου μας έτσι ώστε να εναρμονιστεί με τα σύγχρονα δεδομένα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου

·         Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και το πρόγραμμα δράσης για τη νέα χρονιά.

·         Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς την διεύθυνση Α’ βαθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Αθήνας σχετικά με τα προβλήματα του ολοήμερου σχολείου, φύλακες, τροχονόμοι κ.λ.π.

·          Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις του Συλλόγου μας για τη νέα χρονιά, (δραστηριότητες του Σαββάτου, εκδηλώσεις, γιορτές κλπ) και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη και η διάθεση στενής συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου μας και όλων των εκπαιδευτικών και της διεύθυνσης του σχολείου μας για την επίλυση των κοινών προβλημάτων που ανακύπτουν κάθε φορά
 
 

 

 

 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου