twitter
rss

Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και μαζί ξεκινά για πολλούς γονείς η έρευνα για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών, στο οποίο θα στείλουν το παιδί τους.
 
 Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ένα από τα κριτήρια επιλογής φορέων ιδιωτικής εκπαίδευσης είναι πλέον και το οικονομικό.
 
 Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να διαπιστώσουν τα δίδακτρα φροντιστηρίων ξένων γλωσσών κ.λ.π. έχουν πλέον αυτή τη δυνατότητα μέσα από το παρατηρητήριο διδάκτρων του Υπουργείου Ανάπτυξης.
 
Η αναζήτηση είναι φιλική για το χρήστη που στο πρώτο πεδίο επιλέγει το είδος του φορέα παροχής εκπαίδευσης, ακολούθως την περιφέρεια και το νομό για τον οποίο ενδιαφέρεται.
 
Φυσικά οι τιμές των φροντιστηρίων μπορεί να έχουν τροποποιηθεί προς τα κάτω ενώ πολλοί ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και άλλων δομών της ιδιωτικής εκπαίδευσης συνηθίζουν να μειώνουν περαιτέρω τα δίδακτρά τους αν εξαρχής προπληρωθεί όλο το ποσό.
 

Επίσης αν ένας γονιός έχει δυο παιδιά γίνεται πάλι έκπτωση, ενώ σε πολλά φροντιστήρια αν μια παρέα παιδιών εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει μαθήματα μπορεί και εκεί να γίνει καλύτερη τιμή.
 

Το παρατηρητήριο διδάκτρων μπορεί να δώσει την πρώτη πληροφορία στους γονείς και ακολούθως μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπευθύνους για να διαπιστώσουν αν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω μείωσης.
 

 Για να μπείτε στη σελίδα του παρατηρίου πατήστε εδώ…

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου