twitter
rss

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποχαιρετήσαμε τη σχολική χρονιά και καλωσορίσαμε το καλοκαίρι με μια σειρά εκδηλώσεων και γιορτών που επιμελήθηκε τόσο το σχολείο όσο και ο Σύλλογός μας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας παρουσίασαν μια όμορφη και διασκεδαστική γιορτή που ετοίμασαν με κέφι και μεράκι  με τη βοήθεια των δασκάλων τους
.
Κάθε τάξη είχε ετοιμάσει και κάτι διαφορετικό.

Τραγούδια και χορούς, παιχνίδια από την αρχαιότητα, παραδοσιακά παιχνίδια, αστείες και διασκεδαστικές σκηνές, ξετυλίχθηκαν αρμονικά και εμπνευσμένα αποσπώντας το δικαιολογημένο χειροκρότημα των θεατών που είχαν από νωρίς κατακλύσει το σχολείο.

Αργά το βράδυ παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι, με μια γλυκιά αλλά και νοσταλγική διάθεση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Φωτογραφίες από τη γιορτή λήξης του σχολείου μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.


Την Πέμπτη 12 Ιουνίου ήταν η σειρά του Συλλόγου μας να κάνει το δικό του καθιερωμένο γλεντάκι..

Μετά το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου μας κ. Ζησιμόπουλου Αντώνη, απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας , βραβεία και αναμνηστικά διπλώματα, καθώς και μετάλλια  και κύπελλο στους νικητές του πρωταθλήματος σκάκι που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Στη συνέχεια το χορευτικό μας τμήμα, μας ξεσήκωσε με τις χορευτικές επιδείξεις του τόσο σε παραδοσιακούς όσο και σε μοντέρνους χορούς.

Η ψησταριά με τα σουβλάκια είχε πάρει φωτιά, οι μπύρες και τα αναψυκτικά είχαν παγώσει και ο Dj έδωσε το σύνθημα…

Το γλέντι ξεκίνησε !!

Μέχρι αργά το βράδυ, μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν με χορούς, τραγούδια κέφι και μουσική.
Ειδικά τα παιδιά της Στ΄τάξης στα οποία και ήταν αφιερωμένη η βραδιά, είχαν την ευκαιρία να κάνουν το τελευταίο πάρτι τους, όλα μαζί ενωμένα και αγκαλιασμένα στο αγαπημένο τους σχολείο.


Η καινούρια χρονιά, θα τους βρει μαθητές γυμνασίου πια, να εξερευνούν τα νέα μονοπάτια της γνώσεις και να πλουτίζουν τον κόσμο τους με συναρπαστικές εμπειρίες.

Είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουν τα χρόνια του δημοτικού, τα χρόνια που σφυρηλατήθηκαν οι πιο δυνατές σχέσεις και οι πιο στενές φιλίες.

Εμείς τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, καλή πρόοδο, να έχουν όλοι και όλες τους μια ξεχωριστή και πετυχημένη διαδρομή στη ζωή τους και θα τους περιμένουμε πάντα με αγάπη να επισκέπτονται τη δική τους πρώτη αγάπη, το δικό τους πρώτο σχολείο, το 46ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών… το σχολείο μας!


Περισσότερες φωτογραφίες από τη γιορτή του Συλλόγου μας, μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου