twitter
rss

Το 2ο διασχολικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή σχολικών συγκροτημάτων από 11 Δημοτικά Σχολεία πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο 101ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με τρία χορευτικά συγκροτήματα αποτελούμενα από τα παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του συλλόγου μας.

Στο φεστιβάλ παρουσίασαν τις χορευτικές τους αρετές χορεύοντας με επιδεξιότητα και χάρη παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Μια πανδαισία χορών, ένα ταξίδι στην παράδοση με Ικαριώτικο, Καραγκούνα, Χανιώτη, Συμπεθέρα, Μενούση, Γιάντα, ξεδιπλώθηκε από τα παιδιά μας, σε μια όμορφη βραδιά που θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Η δασκάλα των παιδιών κα. Βιργινία Κλάψη αξίζει πολλούς επαίνους για την άψογη καθοδήγηση των παιδιών και για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει τόσα χρόνια στο Σύλλογό μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που για ακόμα μια φορά μας γοήτευσαν και μας ταξίδεψαν στις όμορφες παραδόσεις του τόπου μας.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 101ου Δ.Σ.Α. για τη φιλοξενία του φεστιβάλ και ευχόμαστε του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου